• omega

co si myslite o vidle Morzocchi DirtJumper 3 100. Chtel bych si ji koupit a nepoznam ji. Je dobra na street?

0 0
    • libi  

ja mam DJ 2 04 a myslim ze good. akorat v ni klepou pruziny, nicemu to nevadi jenom si musis zvyknout na ten zvuk

0 0
      • liki  

kukni sa na www.bajkshop.com (na ľavom boku tejto stránky je reklama) tam vidla Marzocchi Dirt Jamp Comp za 5000Sk v sekcii Marzocchi

0 0
        • fousmen  

a taky tam maj Duro D za 3390 v sekci suntour

0 0
        • liki  

Alebo www.bikeshop.sk
          shimano.sk
          trinnity.cz koloshop.cz kupkolo.cz dookie.cz(tá je najlepšie Doporučujem) Počkaj napíšem viac

0 0
          • liki  

On sa pýtal na Marzocchi DJ2. O Duro tu není reč.

0 0
            • fousmen  

Nejdriv se nauc zarazovat prispevky a pak se nauc cist. Nevim proc mu cpes Dirt Jama, kterej nema s Dirt Jumperem moc spolecnyho.

0 0
          • omega  

Ja chci jenom jednu vidlu tak klid joooo? Nechci celou sit obchodu…

0 0
          • goofy  

No jo, ale Dirt Jump 3, je uplne o necem jinym, nez Dirt Jam Comp! Dirt Jam je pruzina elartomer, a nema zadne tlumeni… Je to OEM vidle, ktera se montuje jenom primo na kola…

0 0
            • TinkTink  

Dirt Jam Comp je pruzina elastomer…ale nelze to prohlasit globalne o cele rade Dirt Jam – verze PRO ma olejovy tlumeni.

OEM – ano i ne – tyto vidlice byly dovezeny do CR jako montazni, ale na kola se nedostaly, protoze jich byl nadbytek…

0 0
              • goofy  

Jo to jo. PRO ma olej, to vim a asi sem to tak mel napsat. Ale rec predtim byla stejne o Comp… OEM – no to uz je jina, ale primarne byly urcene na montaz na kola… ;o)

0 0
      • omega  

Alebo si mam kupit radsej Manitou Stance static ako Marzocchi DJ3

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.