• HLAVA

včera sem si obědnal sedlovku pells a a nevěděl sem jakou tlouštku. Tak sem si změřil starou a ta ma rovnych 27mm a v nabidce je jenom 26.8 nebo27.2 ja sem vzal 27.2 tak nevim jestli sem neudělal chybu a doufam že to do toho ramu pujde diky za jakou koliv radu

0 0
    • Meesha  

v nejhorsim budes trochu soustruzit! :-) Ja bych ale asi vzal tu mensi.

0 0
    • Vojtíšek  

nepujde, pokud jsi meril presne

0 0
      • HLAVA  

ještě předtím sem měl karbonou a ta ma tky 27 celych estě sem ji obalil smyrkl papirem a narval sem ji tam tak se modlím že jak mi přide domu tak ji tam strčim

0 0
    • Siddha  

ty ses ale HLAVA ;o) kdyz tam mas 27 tak tam ma byt 27, muze to jinak naprdnout a kdyz ji nema pells tak treba nekdo jinej, ja bych to nedelal.

0 0
    • Daf  

Co mas za ram? Takova vec se da zjistit od vyrobce.

0 0
    • fousac  

mam taky ram na 27,0.. takze sem vzal 27,2 a soustruznika a bylo..

0 0
      • HLAVA  

RAVO racing xc 2004

0 0
        • Daf  

Hele jestli ti tam ta puvodni sedlovka sla zasunout uplne lehce, tak jsi mozna udelal s 27.2 dobre. Totiz kdysi jsem misto sedlovky 27.2 koupil karbonovou odpovidajiciho rozmeru. Jenze do ramu zapadla jak po masle. Zmeril jsem ji a mela spis tech 27.

0 0
      • náčelník  

Mám taky rám na 27,0 mm, tak jsem vzal 26,8 mm, vypil plechovkové pivo a z plechu udělal redukci. Na rozdíl od tebe jsem se alespoň napil :)

0 0
    • Pebe  

Těch 2 desetin bych se vůbec nebál. Mám rám na 27,2mm, koupil jsem 27,2mm a sedlovka pořád vrzala. Vyčistil jsem, namazal, 30km v pohodě, a potom zase vrzala. A? bylo bláto, pršelo nebo bylo sucho, pořád vrzala. A bylo na ní vidět, že to dělá konec sedlovky v ráku. Tak jsem vzal kancelářskou průhlednou lepenku a jednou omotal spodní část sedlovky v rámu. Zasunout šla v pohodě a NEVRŽE! Takže si myslím, že to nehraje tak velkou roli.

0 0
      • HLAVA  

diky za všechny rady taky si mysli že to pude v nejhoršim to skusym poslat spět

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.