• gaston

vyhledavani jsem zkusil, ale požadovnou informaci jsem možná přehlédl. Vybirám vidli z trojlístku PIKE, NIXON, All M. 2 kterou co myslíte?

0 0
    • Meesha  

vidim to na peknej boj! :-)

0 0
    • davidak  

chlape, ten název threadu.. to je hrůza. jinak k týhle věci ti bohužel neporadim..

0 0
    • Bleda tvar  

pike vede na plny care…

0 0
      • Bleda tvar  

vaha, nastaveni, pevna osa, tuhost… Nevim co resis…

0 0
        • chupas  

jake vyhody ma pevna osa? a jak se na to nasazuje kolo? moc tomu nerozumim.dik

0 0
          • Bleda tvar  

tady konkretne u pike se to vytahuje jako rychloupinak coz je obrovsky + a taky vyrazne zvysuje tuhost v krutu ( z cehoz vypliva,ze muzes dat jednak vetsi kotouc nebo to pri malim udela vakl az po velmi dlouhy dobe… )a celkove je vidle tuzsi.

0 0
      • Meesha  

…do ty doby nez prijde Pa-dlista! :-D

0 0
        • gaston  

ne že bych mel neco proti marzocchi, ale ti Marzoccháčtí fundamentalisti .. :))

0 0
    • gaston  

Jen tak mimochodem co nějaký blatníky, ale to musí být šperk ne žádný plácačky

0 0
      • Meesha  

co sou placacky? Co treba SpeedStuf? http://www.katmar.cz/…_fenders.htm

0 0
        • gaston  

to jsou krasný plácačky :0)

0 0
        • enjoy  

nenene neeee! zadni jsem urazil o plast pri prvni jizde,strasne sebou mlati.nevim jak vysoko bych ho mel mit,aby to bylo v pohode.uz by to ani neplnilo ucel.a predni?des a bes!ten gumovej valecek jsem musel malem soustruzit aby se vesel do vidle.byly u toho teda 2,ale ani jeden samozrejme nepasoval.ani jsem to cely nesel reklamovat,za provy si asi nevazim penez a za druhy me fakt hodne nas… ale uz je to dobry:-)

0 0
          • gaston  

saakra raovna se mi libily tos mne zklamal a co doporucujes. koukal jsem na yadni Da bomb je moc peknej ale prijde mi priserne kratkej

0 0
            • enjoy  

po tyhle zkusenosti uz si dam na kolo jedine nejaky plechovy z unicyklu.docela dost jsem se o blatniky zajimal a tohle byla podle me nejlepsi volba,no mylil jsem se:-).co jsem tak vypozoroval tak snad vsechny maji nejaky zasadni problem.vazne nevim..

0 0
    • wroum  

kdybych se rozhodoval ja, tak to bude presne v tom poradi, ktery si napsal. Pike, Nixon, Marfusa

0 0
    • kesu  

sel bych do pika,ma krasnej chod a vydrzi toho dost

0 0
    • croscountry  

Asi bude rozhodova?, ktorú sa ti podarí zohna?. Ja som mal docela problémy s vidlou. Vraj ich tento rok moc nebolo. Alebo som pridlho romýšľal, až sa vypresdali.

0 0
    • gaston  

No tak debata zklouzla trošku jinam co ty vidle :)

0 0
    • Dijck  

Co takto Z1 FR3? Z tychto by som bral Pike, ale na tvoj bike jednie ciernu:)))

0 0
      • gaston  

z designoveho hlediska by byla nejlepsi ALL M je cerna ja noc a vypada sqele. Ale PIKE taky vypada celkem dobre v ty cerny je fakt tuze hezkej. Nixona delaj taky v cerny a navic pry sedne na dawga jak prdel do hrnce. Takze mam mega dilema

PS: vychazim z toho ze jsou si vidle rovny funkci a qalitou a vybiram podle toho jak vypadaji dle moznosti ladeni co udelaji s geometrii atd

0 0
        •  

pokud bych mel volit mezi nixonem a all m, tak pruzinovej nixon… akorat nevim jak ho tady budes shanet, na us shopech je ve vyprodejich kolem 400 dolaru

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.