• tom@s

Když už jsme u těch anket … tak jaké? Nejlépe s obrázkem:)

0 0
    • Pá-dlista1  

http://www.mbaction.com/…hbike1BR.jpg ale na Slovensku jsou ted dva kousky k mani pod cenou :) nebo spis :(

0 0
      • Homer  

To s tou hondou bude pravda. Takovou „mrchu“ jako je Honda RN1 bych platit nechtel:) Smysluplnejsi by ale byla anketa Nejdrazsi kolo, na kterym jste kdy jeli :) Jinak to bude dost chuda diskuze :)

0 0
        • CZiko  

no tak já jel na 60 tisících… a dál jsem se zatím nedostal:)

0 0
          • Lance  

Jel jsem v porschi a taky se tim nechlubim:)

0 0
            • CZiko  

a já ve Volvu za 1,5 melounu s 270 koňmi a taky nic neříkám:)

0 0
              • R.1  

Ja na traktoru 360PS a vubec se tim nechlubim :)

0 0
              • Pida  

Já řídil Subaru Impreza STI a chlubim se, kde můžu.

0 0
                • Alex  

Ja skoro kazdy den BMW 750iA V12 330 koni, a absolutne sa tym nikde nechvalim :)

0 0
                  • architekt  

e32 nebo e38? :-)

0 0
                    • architekt  

tak podle tvyho kola soudim, ze e38 :-) nechces hodit foto? :-) a znas bmwklub.cz? :-)

0 0
                      • lubos  

Sice off, ale ty kotouce, to je cistej krovinorez. S nim bych se srazil nechtel :)

0 0
                      • Alex  

E32, ale mame i E38 740i, sice len 4.0 ale aj ta je dobra (ekonomicka varianta). bmwklub.cz poznam, ale niesom clenom (zatial).

0 0
                        • Alex  

Este som zabudol, vala sa mi tu aj E32 730i v ktorej bohuzial zdochol motor :( Sorry za offtopic.

0 0
                    • CZiko  

E55

0 0
                • Azagthoth  

Ja som isiel v Porsche Gemballa 750 GTR Biturbo za cca 18 000 000 Sk a vie to asi 5 ludi :)

0 0
              • Manas  

Jel jsem v Toyote Corolle WRC za 11 milosu a vyslepicil jsem to kdekomu :-) Bohuzel ridic, Tomas Vojtech uz ridi jinou karu.

0 0
      • CZiko  

no ale kolik to stojí?

0 0
      • fousmen  

dobry sedlo na seatgraby.. ((-:

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • náčelník  

Nejdražší je snad titanový full Litespeed. Foto bylo před časem ve Velu.

0 0
    • Homer  

Me zaskocilo, ze jak v katalogu na www.mtbs.cz, tak na cykl.cz je jako nejdrazsi kolo v prodeji v CR silnicka. Co je na takovym Scottu CR1, Specialized Roubaix pro nebo Pinarellu Domgma tak zvlastniho? Nebo jsou ziletky proste nejbohatsi hejlove? :)

0 0
      • Lance  

ziletky jsou klasiky

0 0
        • Homer  

A to vysvetluje tu cenu? Takze za 50 let, az XC bude taky klasika, bude z myho pohledu celkem obycejny HT stat 250.000,–?

0 0
          • Lance  

neboj MTB se klasikou nikdy nestane

0 0
            • Homer  

No ja si zase myslim, ze jednou po trati XC Tour de France bude jezdit stejnej nadsenec na silnicce jako letos jel Zimovcak na kostitrasu :)

0 0
              • Lance  

a ja a ja a ja....... nevim co Ti mam na to rict:) mat

0 0
          • MattsSpeed  

pri celkom uspesnej inflacii na slovensku ta cena bude celkom realna :-)

0 0
          • Lister  

Nevím jak z tvého pohledu, ale za 50 let tomu mojemu pohledu bude překážet tak 2 metry hlíny…

0 0
      • Lance  

srovnej to z rise zvirat kun je taky drazsi nez koza kun – ziletka,koza – bike(zejmena full,ale i HT) proste MTB jsou nehezka kola

0 0
      • Vrci  

malej trh, drahej vývoj,

0 0
        • Pá-dlista1  

To je fakt. Az na par jedincu na tom nikdo nejezdi a da spoustu namahy udelat kolo podle vsech pravidel UCI a jeste vymyslet novou barvu. Tam to asi chtela UCI se svym spristupnenim cyklistiky verejnosti dopracovat.

0 0
          • Vrci  

když to vemeš kolem a kolem tak dost věcí šlo ze silnice do MTB: karbon, index řazení, nášlapný pedály, počty převodů a dokonce i častej námět na BF – dualy. Takže mi to zaplatíme a XC s MC si to užívá.

0 0
            • Vrci  

s tim indexem jsem se asi seknul – to bylo možná obráceně

0 0
            • lubos  

Taky ram, kola, duse a plaste … :) tak co bylo driv, silnice nebo teren :) hehe :)

0 0
          • pedrod  

To jsou takový ty tradiční sporty…Míček na pingpong je taky jen kulatý (i když kromě bílý se vyskytuje třeba taky ve žlutý barvě :-)))

0 0
        • Homer  

Muses mit pravdu, ale skutecne stal vyvoj tohohle: http://bicyclesource.us/…mdetails.cfm?…

mene nez tohohle:

http://bicyclesource.us/…mdetails.cfm?…

Ja spis predpokladam, ze jde o marketing. Aneb jeden Lance+6×vitezstvi na TdF+ trosku zlaty barvy= kolo za 10000 bucku :) http://bicyclesource.us/…mdetails.cfm?…

0 0
          • Homer  

Tedy abych neurazil Lance :) – …+7 vitezstvi na TdF+…

0 0
          • Lance  

Lance nelance, musis sam videt jak jsou ty MTB hnusne:)

0 0
            • Homer  

Lance je prave v ty rovnici nejdulezitejsi. Plyne z ni, ze bikeri maji to stesti, ze v MTB neni nikdo jako Lance, zavody nejsou tak medialne sledovany, nemusi se platit drahy tymy a ve sktecnosti jezdi na MTB vic lidi nez na silnickach. Cili kdyz v MTB neni zadny Lance=levnejsi biky :)) Jo muj full za 24000,– taky neni zadny krasavec, ale zato me a moje zada ma rad :)

0 0
              • Pá-dlista1  

Pokud vim, tak ani samotny Lance se v MTB nejak nechytnul. Myslim, ze mu delalo praci se vubec na kole udrzet, nikdo za nej nemakal az do cilovy rovinky… ;)

0 0
                • pegal  

nikdo za nej nemakal az do cilovy rovinky… tak to je docela odvah to sem psat :) … ted se na tebe sesypou „takyfanousci“ Lance (ti co umi fandit jen tomu kdo zrovna vyhrava …) ale mezi nama, mas pravdu ..

0 0
                  • Lance  

fandim pouze temto,tak me neosocuj,ze jen tem co vyhravaji:Lance Armstrong,Jacques Anquetil, Bernard Hinault,Eddy Merckx a Miguel Indurain.

0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
                • dalimil  

a to nemluvíme o DH,že

0 0
          • lubos  

Jo, silnicky vyssich cenovych relaci obvykle myslim testuji i v aero tuneli, coz asi u MtB jaksi nehrozi.

0 0
          • Vrci  

U těch S vem v potaz ještě velikost trhu. trek je hystorie sama pro sebe.

0 0
    • steel is real  

tohle je celkem drahy http://www.sevencycles.com/…ountain.html

0 0
    • Banjo  

http://cgi.ebay.com/…cmdZViewItem#…

840 000 Kc za 15 let stary kolo. Ale je krasny…

0 0
      • Banjo  

ne 15 ale 10.

0 0
      • Pá-dlista1  

Dalsi co neumi radit prispevky. To patri sem: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
        • Banjo  

Jsi blazen, byt tam o nulu min, tak o nem uvazuju…

0 0
          • lubos  

Ja bych ho nechtel, ani kdyby tam byli o dve nuly min.

0 0
            • Banjo  

Vzhledem k tomu, ze vetsina lidi tu ma kolo, kteremu po svete jezdi tisice klonu, se ani nedivim.

0 0
              • lubos  

Tak tomu cos napsal jsem nepochopil :(

0 0
                • Banjo  

Asi jako ze takovych Kleinu moc nepoznas, narozdil treba od Meridy.

0 0
                  • -b-n-x-  

Tak to me ted moc potesilo, ze tech klonu meho bajka moc neni :-)

0 0
                  • lubos  

Hmm, ma ten nazev Klein neco, co mi pomuze rychleji vyjet kopec ?

0 0
                    • Banjo  

Nekdo si na zed povesi obraz za XXXX tisic, ja bych tam mel tohle kolo.

0 0
                  • Pavlis  

I originální kolo může být hnusný:)) Mi připomíná dobu po revoluci, kdy byly v oblibě fialové obleky:)

0 0
      • steel is real  

lehce pochybuji o pricetnosti prodavajiciho, stejne jako ty dve reakce na e-bay :-), podobny klein taky s mysakem a pevnou vidli, ale modry byl nedavno k prodeji na ultrasportu za nejakych 25.000.-Kč tušim,

0 0
        • Banjo  

Ale bez podpisu! Amici jsou blaznivy, myslim, ze to proda.

0 0
          • steel is real  

to jsem nedokouknul :-) stejne je to pritazeny za vlasy

0 0
          • Vojtíšek  

Jednak je to Němec a jednak totální magor. Jenom vystavení na e-bay za tuhle cenu stálo raketu. Ten je absolutně zralej k Chocholouškovi. Pokud by ho dražil od 1,– EUR nebo USD, tak myslím, že nedostane více než ekvivalent 35–40 tis Kč.

0 0
          • steel is real  

ale nejak tam tu signaturu nevidim – ze by byla
            tak mala…

0 0
      • Lance  

i kdyby tam bylo x napisu klein tak je stejne hnusne

0 0
    • Volf  

Nejdražší je moje kolo a nejde o peníze. Jde o všechno co jsem s ním zažil a viděl. Jak o něj měl člověk strach po pádu a když se postavil na nohy, tak hned se letěl podívat co se mu stalo. Pro všechny ty krásný dovolený na kole, pro ježdění s kamarádama nebo se ženou. Pro hodiny strávený čištěním, seřizováním. Pro prachy za který se vylepšovalo atd. No jsem dneska nějakej moc sentimentální.

0 0
      • davidak  

Jo, to máš pravdu. Nedávno jsem spadnul, pořádně si rozbil hubu a zlomenou rukou jsem hned zkoušel, jak velkou jsem udělal osmu. Nojo, ruka sroste ale rám ne:)

0 0
    • gobike  

Ve velu bylo to nejdražší, cena 500 000kč!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.