• cecio

Zdravím, nemám teď peníze nazbyt a potřebuju nějak dostat na vidli Manitou ráfkovou hydrauliku HS 33 než našetřím na kotoučovku. Na HS 33 mám originál brakebooster na manitou má být ta podkova jiná, nebo v čem je problém? Zkoušel jsem to tam nějak dát a vůbec se to nedá seřídit :). Neřešil už tenhle problém někdo??? Help mi pls

0 0
      • cecio  

Jojo, už jsem to včera taky našel, ale proč originál podkova stojí 500 a tahle skoro dvojnásobek mi není jasné, že by o 20g více materiálu? :)) Jo, jinak dík

0 0
        • radek05  

Kdysi jsem kupil pláš? Michelin za 1400 a pak mi došlo, že úplně stejně mě stojí pláš? na auto, přestože je tam nesrovnatelně víc gumy a značka je stejná. Jediné vysvětlení mě napadá, že komponenty na bike jsou drahý jak prase :((

0 0
          • jecnak  

Ten plast na auto asi MIchelin nebyl co? Slusny obuti na sportovni auto stoji treba 20k. Ale jinak je pravda, ze nekteri to s cenou opravdu prehani.

0 0
            • radek05  

Právě že byl (13"), přesnej název teď nevím, musel bych k autu ;) Barum byl tehdy o dvě stovky levnější. Sportovní auto samozřejmě nemám. Ostatně bike taky ne :))

0 0
            • lubos  

Myslis jako na WRC a obdobne ?

0 0
    • CZiko  

Dej mi prosím vědět jak jsi to tam našteloval, nebo kde jsi koupil tu podkovu… Chtěl bych taky Blacka a zřejmě to budu řešit taky… Díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.