• te-pe

Z nových LX řadících páčkách(model 04)se při jízdě na menší pastorky ozývají zvuky podobné jemnému drnčení, skoro bych řekl na frekvenci podobné hučení pneumatik. Dělá to i na asfaltu. Na funkci to asi vliv mít nebude, pravděpodobně jde o nějakou nepřesnost výroby, či montáže. Jde mi o to, že mi ten zvuk vadí, nic jiného, nemáte někdo podobnou zkušenost resp. způsob opravy?

0 0
    • Daf  

Dela to nejspis rucicka indikatoru razeni. Asi by sla trochu priohnout a pak to prestane ale ja jsem si na to zvyk a neresim to.

0 0
    • RomanH  

Asi Te zklamu, mne to LX99 dela taky a na rozdil od Dafa si na to nemuzu zvyknout. Je to sklicko na ukazateli razeni, jde dotahnout tim sroubeckem pod nim, jenze to pomuze na chvili a pak se Ti na sroubku strhne hlavicka a uz s tim asi nic neudelas (stejne jako ja). Zkousel jsem to zalepit Patexem, ale nepomohlo to. Jeste bych chtel vyzkouset silikon, ale potreboval bych nejake baleni, ktere se davkuje treba injekcni jehlou nebo tak neco…

0 0
    • lubos  

Mne to delalo jenom na asfaltu (LX 2002), pomohla vymena pneumatik, nebo zalepeni paskou (docasne). Ted mi to nedrnci, zato mi drnci neco uplne jinyho, neni to presmykac, nevim co to je :)

0 0
    • LukasX  

LX 02 mi to taky delaly na asfaltu, proto sem se mu vyhybal .. v lese je tak krasne. Opravit sem to zkousel, ale nijak uspesne.. viz ostatni

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.