2015 dá se sehnat 29er rám a vidlice ještě pro V brzdy?

10 nepřečtených
  • 9700

2013 se to zde dost řešilo, ale teď jsem nic aktuálního nenašel. Třeba nějaký rám CrMo a vidlice k tomu. Pokud možno co nejlevnější řešení:-).

Díky za aktuální info.

0 0
    • kubad  

Werk.cz

Poptej třeba ti to svari

0 0
    • couffy  

V hlíně určitě

0 0
    • oddie  

Rám MRX cross – Elite X3 – má dost širokou stavbu, a pivoty na V-čka. S vidlicí je to horší – pokud teda má být odpružená.

0 0
      • Chaingang  

rám sice má dost širokou zadní stavbu, ale naprosto odlišnou geometrii než 29" rám. Vznikl by tak celkem paskvil

0 0
    • scalar  

SCUD 29er. Vidlice už bude horší – pevná, crossová Suntour NRX se zdvihem 70mm, možná by se někde vyhrabala vzduchovka RST.

Záleží na tom, kde a jak s tím chceš jezdit.

0 0
      • couffy  

Než jsem to našel tak jsi mě předběhl http://www.profilshop.cz/…o-bily-pivot

0 0
      • Tydlii  

Suntour Raidon??? Nwm, ale 26" verzi jsem měl…

0 0
        • scalar  

O Raidonu jsme nic nepsal, aktuální verze se ani v 29" provedení na véčka nevyrábí. Obecně se ale Raidon dost liší v závislosti na ročníku a verzi, na jedné straně první modely a verze X3, tedy ocelové vnitřní nohy a bez nastavitelného tlumení, celkem krám. A na druhé straně aktuální model – hliníkové vnitřní nohy, nastavitelné tlumení, parona z Epiconu, pevná osa, u tapered verze hliníkový krk. Takže v podstatě minulý Epicon X2.

0 0
          • Tydlii  

spastne jsem to prispendlil. myslel jsem to k prvnimu prispevku. Tusil jsem ze to s tim raidonem tak nejak bude, napadlo me to pac se mi tu 26" s veckama válí

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.