Race Face Evolve XC nebo DEORE XT M760

6 nepřečtených
  • crom

chtel bych poridit nove kliky kolem 4tisic,premyslim mezi temahle dvouma.ale to XT je i s osou a RACE FACE ne coz je tak litr navic:-(mate s nimi nejake zkusenosti.necham si poradit;-)muze to byt i jina znacka a typ.do ted jsem mel klasicky deorecka Octalink ale prava klika se mi vyzvejkala a furt se povoluje a strasne to skripe.predem dik za kazdou radu a odpoved

0 0
    • vrazdit  

cau, mam ty raceface kliky v provedeni X-type, coz je podobny system s dutou oversize osou jako u XT. nemuzu si zatim stezovat, je to tuhe pri slapani a problemy zatim zadne. XT ma kamos a tky spokojenost…asi to bude tak nastejno…rozhodni se co se ti vic libi a podle ceny asi…

0 0
    • peetrys  

Souhlas, mám taky RF Evolve Xc a spokojenost, výběr je na tobě.

0 0
    • Daf  

Ackoliv prime zkusenosti nemam, vim ze shimana maji problemy s zivotnosti prevodniku a to hlavne prostredni a maly. Pokud bych vybiral kliky v teto cenove hladine mozna by staly za uvahu FSA V-Drive Mega Exo.

0 0
      • miťo  

Zapomnel jsi dodat, ze potize jsou i velkym prevodnikem XT. Jinak k vyberu: XT maj naprd retezovou linku, jestli budou v tomhle RF lepsi, nevahal bych. Jen sehnat delku 180mm :oD

0 0
    • vlk  

já si pořídil lx hollowtech II-ta osa jak je na XT a konečně jsem plně spokojen.Už se nic nepovoluje, nic nevrže, a jdou bez problému a jednoduše sundat.Řetězová linka sice není zcela ideální, ale funguje mi to 100%.Se obávám kdybych tu řetězovou linku měl, tak jak má být o ty asi 2mm kratší, že bych moh mít problém na svém kole s řazením na malý převodník v záběru.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.