• Lance

Jen se chci zeptat, jestli ten prispevek byl smazan,at to furt nehledam,kdybych mel o to kolo zajem

0 0
    • Pá-dlista1  

:-)

0 0
    • admin  

smazan dle pozadavku autora :)

0 0
    • vlk  

zajímavý ve vyhledávání jsem ho našel tady http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
    • zapet  

Máte všichni smůlu,kdyby jste místo kecání sedli do auta,a hned přijeli,mohli jste ho mít někdo z Vás,a ještě ho se ziskem prodat dál.Bylo tolik zájemců,že jsem šel do krámu,a koupil ještě jedno,takže kdo má zájem?Ale upozorňuji,je to poslední kousek,tak ne že se poperete a zanevřete na sebe.Přednostní právo nákupu má ale admin,to mu nesmíte upřít :-)))))

0 0
      • Banjo  

BTW, dostanes k tomu Steppenwolfu z cv-bazar.cz doklad?

0 0
        • zapet  

Proč se ptáš?Znáš nějak jeho historii?

0 0
          • Banjo  

Neznam, jenom me zarazi ty ceny. Ty kola jsou neprodejny, ale z jinyho duvodu, nez to tvoje. Jsou az podezrele levny.

0 0
            • zapet  

To můžeš říct rovnou,že si myslíš,že jsou kradený.Já si to o některých myslím také.Ale dostaneš doklad o koupi,a když se zjistí že je kradené,a budeš o tom mít zápis od policajtů,a s tím zápisem přijdeš za majitelem,tak ti prý vrátí peníze.O tom jestli to tak funguje,a? si každý udělá obrázek sám.:-))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.