• jakub

hoooj chlapi, mam dotaz, nemam cas to nde hledat, o vikednu jedu na zavody a dnes mam posledni sanci s tim neco udelat… objednal jsem si novy bovdeny aligatory na brzdy, nandal jsem do nich lanko a je tam dost fest,no zkusil sem to hodit do brzd a svete div se… samozrejme to drhne, na koncich je to snad v poho aspon se mi zda ale stejne to nechodi.....

0 0
    • LBspeh  

mazal jsi ty bovdeny?prostrikni to WD

0 0
      • jakub  

no to sem vzivote nedelal abych mazal uplne novy cisty bovdeny a novy lanko… proste me to hrozne nasralo… takovejch penez a drhne jak svina…koukal jsem i na sirku bovdenu a je to spravne… to neni normalni… kua kde sem zase udal chybu, tohle se mi u normalnich bovdenu vzivote nestalo ctyri kila v prdeli… grrrrrr

0 0
        • JMT  

konce bowdenu, tam jak si to strihal, protahni hrebickem at se tam udela dira (vetsinou je to od stipacek zmackly) a promaz to nakou dobrou nelepivou ridsi vazelinou (pouzivam yarolline na vidle) kazdopadne se to musi namazat…

0 0
          • jakub  

jj oki dekuju uz to fachci, sem byl presvedcenej ze na koncich nic neskrta a skrtalo… tak jsem se tady vystekal a uz je to dobry dekuju…(((((-:

0 0
    • mr.antik  

Ahojte, nemáte někdo tip na nějaké pěkné kvalitní řadící bovdey? Chtěl bych nějaký černý oplet, případně tmavě hnědý…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.