19 ´´rám AM/EN vs 190cm, půjde to??

12 nepřečtených
  • Voita

Ahoj,

nějakou dobu provozuji už starší norco bigfoot vel. 15 jako dopravní prostředek do práce(rovina, stačí mi to) Chci změnu k nějakému hardtailu AM/EN, problém je, že tyto rámy jsou do vel. 19 max co jsem koukal, což mi přijde málo, ale chápu, že to mají sloužit pro tvrdší styl…

Proto jsem s vámi chtěl odstartovat diskusi, jestli s mojí výškou takový rám pujde provozovat, co se stoupání a výletů týče. Chtěl bych zakoupit asi Ghost SE 7000 (v nabídce je pouze 19tka). Nebo jestli to jsou vyhozené peníze…popř. nebráním se nějakému doporučení

Díky :)

0 0
    • goofy  

Co je ten Ghost SE jsem nezkoumal, ale na 190 cm bych si určitě větší rám nekupoval.

0 0
      • Voita  

SE 7000 by měl být prostě pevný rám pro agresivnější jízdu řekněme…není to uplně klasické XC

0 0
        • Atilla  

Ale taky to nemá nic společného s EN…

0 0
          • Voita  

to je pravda :)

0 0
            • tonik666  

Kolik takovej ghost kostuje?

Treba on-one na en je a delaji i 20

0 0
              • Voita  

je ve slevě za 3600,– to je za pár kaček, je to model 2012, co jsem možná zapoměl zmínit je, že jezdím 26 kola…takže tím se výběr zužuje

0 0
              • Atilla  

Nebo se dá svařit něco jak mám v profilu,

0 0
                • Voita  

0 500 víc mluvíš o jakém rámu? Mě by spíš zajímalo, jestli můžu s mojí vejškou takovej rám jezdit, vaše názory :)

btw: Jinak pěkná garážovka, tvůj výkres?

0 0
                  • Voita  

Možnosti v téhle velikosti ještě jsou Dartmoor Primal nebo NS Bikes Clash nebo Eccentric (drahej)

0 0
                    • Atilla  

werk vaří rámy co mám v profilu. Ceny jsou v pohodě, možná trochu delší čekačka, ale máš rám na míru. koukni werk.cz

nebo něco jako je NS bikes surge, dartmoor phantom,..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.