• Dinoxus

Je nějakej rozdíl mezi těmahle řazeníma (kromě nápisů)? Nevím co mám koupit, cenově je to stejný (i když to 751 je dle oficiálního ceníku o dost levnější než dřív 750). Dík moc za radu.

0 0
    • kesu  

no podle me zadnejakorat 750je mozna starsi model ale jinak by meli bejt stejny.Ostatne viz WWW.BIKESTORE.cz v sekci radici packy na druhe strance

0 0
      • Dinoxus  

No ono 750 je starý XT a 751 je rapidfire na úrovni XT (dle katalogu Shimano 2005). Jen by mě zajímalo proč stojí o 1000 míň, jinak fakt vypadaj úplně stejně.

0 0
    • alinceb  

Oživím tuhle mrtvolu – netuší někdo, jestli a kde se dá sehnat krytka na zaslepení řazení po demontáži ukazatele? Není třeba kompatibilní s novějšíma typama?

0 0
      • marapara  

Já jsem loni prodal SLX řazení a součástí toho řazení byla právě i ta krytka, které tam byla elegantně přidělaná tak, že nevadila a nebyla moc poznat. Otázka asi je, jakého řazení. Je možné, že všichni výrobci to nedělají tak nebo v sadách a letech výroby je to jinak.

0 0
      • Vilém  

K 750 urcite zadne original krytky nejsou. Lidi to resili bud prelepenim, nebo vyrobou vlastni krytky.

0 0
        • alinceb  

No tak to je hodne kratkozraky pristup Shimana – umoznit demontaz ukazatele, ale nedoresit zaslapeni diry:( Nejsnazsi bude asi to prelepeni. Zkusim sehnat nejakou bytelnou folii typu imitace karbonu…:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.