pro vyznavece jizdy z kopce, tedy DH

26 nepřečtených
  • steel is real

uz jeden stroj tohoto chlapika tu byl, ale tohle je opravdovy DH skvost :-) nechte se inspirovat – zajimave je vyjadreni cloveka z kony…v te diskusi http://forums.mtbr.com/showthread.php?…

0 0
    • JMT  

odkaz nefacha.....

0 0
      • RomanP  

mě fachá…

0 0
      • steel is real  

me jo

0 0
      • steel is real  

http://fotos.mtb-news.de/…at/511/page/

tohle je sjezdove kolo johna tomaca, zrejme ten kdo stavel tu konu (shiggy) ma silny navik z druhe poloviny 80 let, stejna riditka ma i na XC kole resp. ss

0 0
        • steel is real  

navyk, pochopitelne, omlouvam se

0 0
        • vlk  

jé toho Kleina jsem měl taky, ale v zelené a s jinou vábavou, už jsem myslel, že už ho u nikoho neuvidím.

0 0
          • náčelník  

Ty jsi měl Klein Adroit?

0 0
            • vlk  

No dlouho jsem si nemoh vzpomenout co jsem to měl za model od Klein ale myslím, že to byl tento.Koupil jsem ho od kamoše závodníka jetý rám.Byl zelené barvy co se mi tenkrát nelíbila, ale dnes sem si ji zase zamiloval.Akorát penízků bylo málo, tak tam bylo stx/lx a suntour vidla.Před 3 roky praskl rám.Ale tenkrát nebyly tak strašně drahé.V 94 jsem videl klein rám, zese už ale nevím který přesně, nový za 9 tis v obchodě.

0 0
              • náčelník  

Adroit je kultovka nejkultovatější a byl ukrutně drahej. Za 9 tisíc to musel být „levnější“ model.

0 0
                • vlk  

však jo, ten co byl tenkrát za 9 to bylo něco jiného.Já měl za 8 ježděný Klein , ale fakt nechci tvrdit, že jsem měl adroida,jen když se dívám na ten rám, tak jsem měl stejný-designově.Možná to byl jinej model, sem to nezkoumal, a bylo mi to tenkrát jedno.Stejně skončil ve sběrně surovin.

0 0
                  • vlk  

koukám do archivu Kleinu a podle jména to možná byl spíše Attitude -jen si vzpomínám, že to začínalo na A.Fakt už je to dlouho.

0 0
    • cabbage  

fuj.

0 0
    • Dijck  

Humus, chudak Coiler :(( Aj kombinacia farieb je otras.. Stretnut to v lese tak chytim infarkt.

0 0
    • -b-n-x-  

dat na fula takoveto riditka je jako mit v f1 volant z autobusu

0 0
      • milo76  

přesně tak taky to moc nechápu :-) ale pokud se mu stím dobře řídí, tak proč ne

0 0
      • Mnemonic  

:) hmm, mě se to teda taky moc nelíbí a ty řidítka sou naprosto ukrutný. Myslim že kona dělá kola už dostatečně pěkný, jednu mam doma :)

0 0
    • black.horse  

vauu, tak to je epesní, kam se na to hrabou bullhorny:-D hustější píčovinu sem neviděl:-) když sem mu na to dobře jezdí, tak je to jeho věc… ale já bych se z toho poblil:-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.