• DyEm

jedu na čtrnác dní do alp, mám polar S710 a hodně starej notebook s pamětí 8MB (novej kupovat/půjčovat si nechci). Klasickej Polar PP jakékoliv verze jsem nerozjel. Nemá někdo SW, kterej by jen natáhnul data z S710 na disk, klidně bez grafů? (připojeno na seriovej port). Díky

0 0
    • Hanysek  

Zkus daveb.net/sof­tware. Je to ale pro linux a na taaakhle stary sumce nevim, nevim.

0 0
    • jecnak  

Co to zkusit pres Hyper terminal?

0 0
      • DyEm  

zkoušel jsem, „něco“ z toho leze :) ale naprosto nesrozuminetel­né údaje

0 0
    • jecnak  

No jeste jestli nejde pouzit samotnou app Polar UpLink Tool (ke stazeni u nich na webu). Nevim jestli to bude fungovat, ale z apokus to stoji. Je to jen aplikace na stazeni dat.

0 0
    • Tomcat  

Problém může být ten, že to bude vyžadovat MMx instrukce, něco jako softmodem . Takže žádnej SW to nezachrání pokud to nemá v základu podporu v HW

Doporučuju ten šrot zahodit a koupit podstatně lepší. Třeba za 5000,– se dá 200MMXx s 64MB ram a stím jde už pracovat v 95/98.

0 0
    • Bidlo  

Ahoj, zkus program My Sport Training. www.mysporttraining.com/download.htm Povedlo se mi do nej stahnout z Polaru 720 ten hrm file a nasledne ho importovat do PPP.

0 0
    • lubos  

neco je pro linux .. ten snad rozjedes i na tomhle, i kdyz nevim, jestli nema ten soft neco spec. pozadavky. Co treba daveb.net/s710/?

0 0
      • DyEm  

díky všem za snahu, nakonec mám půjčenej notebook z worku, takže super. Po návratu hodím profily na ftp

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.