• Nevita jak se da rozdelat nebo namazat zapouzdreny střed ??? zda se mi jakoby chodil nasucho, ale je to nejaky ani nevim co, je tam napsany TH Industries BB-7420ST. Vim ze na Bajk.cz je jakysy navod, ale zase bych to nechtel sku*vit, pac zejtra nekam musim jet.Dik

0 0
    • 4.ever1  

Je možné rozebrat střed Shimano BB-UN40 ?

Částečně jsem ho již razebral (viz.foto) nevím však jak dále.

Díky za info

0 0
      • kubad  

rozebrat silou jde, složit už je to horší, ale při jeho ceně celkem zbytečná práce :D

0 0
        • 4.ever1  

Střed na městském kole mám již vyměněný za nový.

Pouze mi starý zůstal ležet v garáži , tak jsem ho chtěl zkusit rozebrat.

Jak se to rozebrat silou ? tak aby byl po složení funkční.

0 0
      • Vilém  

Na tech fotkach je videt kulovy. Pokud by na te druhe byla videt matice, tak takove stredy rozebrat jdou pomerne lehce.

0 0
        • 4.ever1  

Přidávám lepší foto.

Moc se mi ale nezdá že by byla na druhé fotce matice.Nikde titiž nemá žádné hrany.Pod ní je ještě nějaký černý plast.

0 0
          • kubad  

jedine co s tim jde je proplachnout a namazat, pokud to nepomuze zahodit, vyrobce s rezebranim nepocita, sice to jde, ale uz to neslozis

0 0
    • Vilém  

Vymenit loziska, nebo aspon vydlobnout prachovky, vyprat a pokud to neni vyrezle ap. tak namazat a slozit.

0 0
      • hony007  

Po 7 letech mu to už asi nepomůže :-)

0 0
        • Tomas94  

Kdysi byly díly držáky a ne bláto jak dneska tak možna pomůže :D

0 0
          • kubad  

kdysi byla cena několika násobně vyšší než dnes i o tom to je

0 0
            • Tomas94  

S tím kolik mi je jsem to KDYSI neřešil :) teĎka už si musím cálovat sám z brigád atd. takže bych byl nejraději za kvalitu kdysi a cenu dnes :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.