• prdick

ahoj kluci a divky, jak se mají vase bajky?? pekne sem se nasral, protoze se mi u myho canondale zlomila jedna noha vidlice a druhou mi nedali uz v obchode!!!!!! radim vam: sou to smejdy mel sem poslechnout kamose a volit kvalitni SR XWCQRSP :-(((((((

0 0
    • JMT  

bud ses jarin, nebo je mi te lito…

0 0
      • enjoy  

proc jses tak hloupej?

0 0
        • JMT  

kdo je hloupej ? proc ?

0 0
          • enjoy  

no ty.vzdyt je to jarin jako prase a navic ani trochu vtipnej,tak proc reagujes a ptas se jestli je jarin? to treba milnkej.dablik to je neco jinyho:-))

0 0
            • JMT  

mne neprisla praskla noha u lefty tak nerealna, vzdyt je to canondalle…

0 0
              • enjoy  

hm,a druhou mu tam vubec nedali.uz ti to doslo nebo su to uplne presel?

0 0
                • JMT  

to ze k lefty nedavaj druhou nohu, to je starej ftip tech co ji maj a kazdej to rika (a mysli si jak je ftipnej a originalni) takze to sem presel, ale ta druha praskla, to mi neprislo nemozny…

0 0
                  • enjoy  

user details a ostatni veci(treba instinkt:-)) pomuzou:-)

0 0
                    • JMT  

to vsechno sem precet, ale napadlo me ze mu to treba fakt prdlo, nasral se a kuli tomu se zaregistroval......

0 0
    • JAR-IN1  

Souhlas-šmejdy největší.A s jednou nohou nebrat-to se potom nediv že ti praskne!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.