• malinkej.dablik

libi?postavil jsem ho dnes behem sesti hodin vyberu komponentu

0 0
    • sachil  

Kdybych si pořídil takový kolo a přibral 5 kilo, pořád je to k něčemu dobrý?:-))

0 0
    • JMT  

to bych rychle prerazil…

0 0
    • Meesha  

a co nejakou fotku a ty komponenty?

0 0
    • Lada1  

no uz je dost vecer. rekni mi jeste tu o Budulinkovi

0 0
    • Meesha  

ses docela frajer trhnout tohle: http://www.light-bikes.com/…eListing.asp?…

0 0
      • Meesha  

no, ale uznavam – este by tam sel dat kratsi predstavec a sem tam to nekde odvrtat…

0 0
        • malinkej.dablik  

stavim kola na zakazku no je pryc pet hodin je na tom vydle M minute ram je celokarbon od kolegu z pells dale osazeni sram 0.X dale kliky FSA carbon pro 04 dale osazeni pells bez pedalu samozrejme kola crossmax od mavicu

0 0
          • Meesha  

Minute? a 8,22? Ty fakt stavis na zakazku! :-D

0 0
          • enjoy  

koukam ze ani ty,ani zakaznik vkus nema..

0 0
          • gummo  

hele sram 0.X fakt neznam! prosim povis mi jeste o tom budulinkovi? kdyz stavis ty kola na zakazku tak by si aspon moch vedet ze je to X.0 ale jinak vklidku. jestli je to pravda bal bych se na to sednou. sice nejsem nejakej prehnanej drtic ale neveril bych tomu!

0 0
          • Pebe  

Celokarbon od Pells? Nedělaj náhodou karbonový trubky lepený do hliníkových mufen?

0 0
        • malinkej.dablik  

odvrtavaj prasata je to o hubu

0 0
      • Lada1  

otazkou je ovsem zivotnost toho celku. Kolik zvladne km maratonu ?

0 0
        • Meesha  

jj, a neco znicit bude asi draha sranda. A do sjezdu bych se asi hodne bal!

0 0
          • malinkej.dablik  

to neni na sjezdy je to spis na delsi streky pomerne je to tvrdy kolo

0 0
            • cabbage  

neni na sjezdy, to se s tim jako chodi z kopce? tak uz vim kdy ste usetrili tolik gramu- nema to brzdy:)) ale slysel sem o ht s kotoucema co ma 8.6kg..tak proc ne.

0 0
    • cabbage  

na idnesu byl clovek co tvrdil ze ma fulla co vazi 5.5kg, zatim jste oba stejne duveryhodny:)

0 0
      • enjoy  

jestli nemyslel 5,5 kilo.jako tisic:-)

0 0
        • shooter  

vaha kola 8 kilogramu neni zase tak pohadkova jak by se zdalo pokud to neni celopero tak neni problem toto postavit

0 0
          • enjoy  

nikdy jsem nerekl ze to problem je. mozna i proto nechapu zalozeni threadu typu postavil jsem kolo.

0 0
            • cabbage  

mozna by moh dodat par dalsich detailu(krome karbonu a minute)pak by to i smysl melo.

0 0
            • malinkej.dablik  

thread postavil jsem kolo jsem zalozil abych slysel nazory na tuto hmotnost a ne vase ofrky kdyz nemas takovy kolo neznamena ze neexistuje a ze ho nepostavil nekdo koho neznas

0 0
          • gummo  

nerikam ze to neni mozny jenom si myslim ze on ho proste nepostavil

0 0
    • wroum  

a zeme je placata, stoji na hrbetech 4 slonu a ti stojej na krunyri velky zelvy…

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • keksik  

ze sa ti chcelo sa tolko hrabat v katalogoch. ja by som pri takze „zabavnej“ cinnosti nevydrzal dlhsie ako 5min. ;) ale zabit 6 hodin listovanim a slintanim na katalogmi… :) radsej by si si mal pisat domace ulohy.

0 0
    • pegal  

8.22 je moc tezky :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.