• liki

Niekde som počul že vidla SR-Suntour Duro-D je dos? pomala. Pomali sa stláča a dvíha. Má už nekdo skusenosti? Vážim 65kg.

0 0
    • micro  

Ano, z výroby je hodně pomalá a tvrdá. Já jsem ji měl taky špatnou, na vině jsou blbé stíráky + pružinka ve ventilu tlumiče. Dal jsem jí na úpravu Milanovi, dnes se mi vrátila a můžu jí označit za skvěle fungující , měkkou a citlivou. Navíc má olejové mazání. Když si jí koupíš a dáš upravit, budeš mít kvalitní citlivou vidlici. Vážím taky 66 Kg.

0 0
      • liki  

Koľko može stá? tá úprava?

0 0
      • Banjo  

Kolik si dal za ty upravy (cena + postovny)? Jestli neni nahodou jednodussi a levnejsi koupit Ecko, ktery funguje.

0 0
        • milan1  
          • Odstraneno na pozadavek usera –
          0 0
          • milan1  
            0 0
          • Banjo  

Nechci se hadat, tusim, ze vis, co delas. Jde mi jenom o vynalozeny naklady, s Eckem nemusis delat nic, to funguje.

0 0
            • milan1  
              0 0
              • Banjo  

Cet jsem to, chapu to. Ecko mam na skakacim kole, zehli, nekope, vic neresim.

0 0
                • milan1  
                  0 0
                • micro  

No, ja myslim , ze Ecko ma Fousac, a je s nim snad spokojen, a to zadnou upravu nema, i kdyz stiraky maji stejne.. Ja muzu akorat rict, ze Duro D po uprave = uplne jina vidlice, co se tyce chodu. Mam 65 Kg a predtim se skoro nehla pri prejezdu klacku a ted sebere i kdyz najedu na zaplatu silnice tloustky 1 cm !! A tomu rikam zehlicka. navic v lese sem jel asi 500m po ostrejch sutrech a pripadal jsem si jak na silnici. Myslim, ze vrazit do Dura D o tisicovku vic se vyplati, uz jen kvuli tomu, ze z nej bude vidlice konkurujici o dost drazsim modelum ostatnich znacek.

0 0
        • micro  

No, me stalo Dcko na koloshopu.cz presne 3000, s upravou je to 4200, coz je stale levnejsi nez Ecko, ktery ale nema olejove mazani :-))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.