• bishi

nemohu sehnat duši 2,35 kromě 300g-ho typu, mate nekdo zkusenost, jak se bude chovat 2,1 duše v 2,35 plasti? dik

0 0
    • kovar  

normálně

0 0
    • fousac  

predpokladam. ze stejne jako 1,5" duse v plasti 2,25", takze normalne..

0 0
    • MartinXC  

Vozím 2.125 do 2.35 a není problém, v případě ultralightů bude trochu víc ztrácet tlak (ztenčení stěny).

0 0
    • Jogador  

Ja se teda divim, že se to nikomu nestalo, ale sehnal jsem hromadnou slevu na pláště 1,5–2,1, dal je do pláště 2,něco víc a všechny se mi prorazili,a dost brzy, ted mám Kendu a neprorazil ani jednu.

0 0
      • Matts.  

Dáva? pláš? do plás?a, dobrá divočina.

0 0
      • Daf  

Hele to ze jsi ty duse prorazil neni to nahodou spis tim ze malo hustis? :)))

0 0
        • Jogador  

Ne, hustim pořád stejně, ale bylo to něco šméčkovýho s Brandejsa asi 50 za jednu:)

0 0
          • Daf  

No je fakt ze kvalitnejsi duse si toho asi necha vic libit, ale nechtel bych byt tvym rafkem :)

0 0
            • Jogador  

Už si zvykaj:) Ale ne, podle mě fakt blbý duše, jelikož během měsíce asi 3 duše a od té doby ani jedna, naopak ve předu mi ted jedna zkřenčela, asi po roce, prostě se začla vypouštět, a ani mlíko pak nepomohlo, tak jsem jí vyndal a byla děravá asi na 5 místech, sice malé díry ale byli tam,a byla moc potrhaná, jako malé trhlinky

0 0
    • bishi  

tak ji tam teda dám, a přidám trochu plnotučného …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.