• Clodman

Mam cr-mo rám a potřeboval bych zvětšit průměr sedlový trubky o 0,4 mm.Pujde to??U kovis jsem našel, že prodávaj výstružníky,ale nevim jestli se to nechá realizovat

0 0
    • BB  

clovece nejsem strojni inzenyr abych ti mohl dat odbornou radu, ale do takoveho dobrodruztvi bych nesel. Pochybuji, ze by konstrukter kola nekde nechal prilis mnoho materialu jako rezervu a navic by ta uprava mohla nejak narusit tu trubku.

0 0
    • fousac  

provest to v praxi bude sranda, sehnat masinu bude horsi, to bude chtit najakou fabriku s dobrym tech. parkem… a stejne bych do toho nesel, dve desetiny na stene trubky sou uz dost…

0 0
    • JD  

Odpověď strojaře – NEJDE TO. Pokud tam už je udělaná drážka pro sedlovej zámek , tak v tom jakejkoliv zubatej nástroj rupne, nebo to nabourá celý.

Jedině to ustavit hodinkama a rozjet nožovkou, ale… to se dostane max. 80mm hluboko a dál to nevleze

Leda na to nechat udělat speciální nožejk, to by stálo… odhaduju… litr až tři.

A stejně by to nebylo moc přesný.

Raději přizpůsob sedlovku

0 0
      • marhi  

Kdysi jsem měl podobný problém. Vyřešil to soustruh. prostě ubral na sedlovce. Označil jsem si tam kde se nejvíc používala a od zdola samozřejmě se to odebralo. Navíc sedlovka je rozhodně menší investice než kupovat nový rám.

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.