• obuch

Zdravim! Uvazuju o tom koupit si svyho prvniho bika (doted jen silnice) a zatim v mem TOP 10 s naskokem vede tenhle bike. Za cenu 21400, co sem nasel na netu, mi to prijde slusny. Mate nekdo s timhle kolem zkusenost nebo vite jeste o necem lepsim (za tyhle hrachy)? A druhy dotaz: kdyz mam asi 170 cm, jaka velikost by mi mohla padnout? (17", 19" ???)

Diky za odpovedi, pripadne dalsi namety…

0 0
    • Vymi  

Kamarad ho ma a docela jsem mu ho zavidel, skoro komplet LX Deore 05 je super a celkove to kolo se mi jevi jako bezva! ta vidle ujde pro zacatek a co se tyka ramu tobe staci 19".....

to je jen tak letmo… :-) Zdar

0 0
      • Lišák  

No nevim s tou 19"… Já mám 179 a mám 18" rám a příští bude menší. Jde o to jak která firma rámy měří.

0 0
    • McBlacky  

11,1 je sice pěkná váha, ale z velký míry za to můžou ty kozmiky, maj 380gr, takže když dáš trochu pohodlnejší a víc teréní pláště jsi na 11,5kg i tak to je za ty prachy víc než dobrý

0 0
      • Vymi  

jo ty plaste jsou opravdu hruza… moc dobry slajky… :-))) urcite vymenit za lepsi traktory…

0 0
    • Lišák  

Někdo tady z B-F má é-šop a myslím, že ho má ještě levnější-zkus vyhledávání.

0 0
      • rock  

Moc se mi ten bike líbí (možná v tom hraje roli, že Amulet byl máj první MTB) … v této cenové kategorii by mne asi taky velmi zajímal …

0 0
    • tomoun  

http://amulet.liska.name/…oducts_id/60

Tady ho máš ten eshop.Donedávna inzeroval cenu 19900,–,ale to byl asi loňskej model. Tenhle model mi taky padl do oka,pak ještě Ravo Sago,Superior 870×c.Taky bych chtěl letos vyměnit koleso,až na to bude

0 0
    • BB  

urcite ram 17

0 0
    • Daf  

Rek bych velmi dobry bike za ty penize. A i pekny :) Velikost bych typl spis na tech 17"

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.