ako donutit kotucku aby viac kusala?

13 nepřečtených
  • Kreten

mam mechaniku tektro. ako ju donutit aby viac kusala? teraz je uplne mekka. dik

0 0
    • icewind  

dotiahni ju na fest, tektro vyhod – nebezpecna brzda, to sikup radsej spalky…

0 0
      • Kreten  

no mne sa nezda ako uplny zabijak. a ked ju dotiahnem na fest tak sucha. prednu mam tiez tektro a ta kuse uplne brutalne, ale zadne je dost mekka. nie tak ze by brzdila az na doraze paky, proste akoby som necitil kedy sa dosticky uplne dotknu kotuca

0 0
        • Quake 9.0  

Máš zesílený vyztužený bowdeny a kvalitní lanka?

0 0
          • Kreten  

uff tak to ti nepoviem, bovdeny a lanka su tam este od noveho bajku – cize dva mesiace. ale vtom by som problem nevidel.

0 0
            • Quake 9.0  

Může to právě dělat pružení bowdenů a lanek (ten měkkej chod). Je to to samý, jako má přední V brzda vždy ostřejší krok než ta zadní.

0 0
        • icewind  

no v podstate tam mas dosticku a pritlacny valcek, mozno mas vacsiu fugu medzi dostickou a pritlacnym valcekom…

0 0
          • pali  

Onoho casu som jazdil mechaniku, ako tu bolo spomenute najprv je to o bovdenoch a lanku a nastaveni chodu pak kde maju zacat zaberat.Za predpokladu,ze dosticky su ok.Ale od mechaniky nemozes cakat agresivne brzdenie.

0 0
            • visby  

ja mam tiez tektro vzadu… je to tusim ta najlacnejsie, aquilla, alebo nejak tak sa vola… kuse brutalne, skoro ako moje magy na zjazdaku, problem je ale s davkovanim, hockedy si zmysli, ze kusne;-) takze manualy su mozno len bez brzdy, co je tak trochu mega problem ;-)

inak som spokojny, pomohli mi lepsie bowdemy, lanka mam normalne brzdove… za tu cenu, je to mega vykon…

0 0
    • Jogador  

Nech jí týden hladovět, opak bude kousat i tebe…:)

0 0
    • cabbage  

tektro novela? ta brzdi min nez podhustenej plast:-/

0 0
    • micro  

Zaklad sou kvalitni bowdeny. JA mam CLARKS stribrny + lanka potazeny teflonem a brzdna sila je znat. Taky mam zadni bowden v jednom kuse. jinak dost kvalitni bowdeny, maj tvrdej povrch ze uz mi sedrely lak z dvou korunek vidlic… jo brzdy SH M 475 + desky fastop

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.