Transmission 2004 - nejlepsi cena?

18 nepřečtených
  • trabuk

Protoze jsem prosvihl akci a cykloshopu kde nabizeli verzi speed za krasnych 26000,– tak se chci zeptat, jestli nekdo vas nevidel nebo neslysel o obchodu, kde by meli toto kolo v nejake vyprodejove akci. Me se podarilo se najit jen jeden obchod kde maji speed ve 20" a to za 35000,–.

0 0
    • Haryk  

Myslím,že u prodejců Meridy by to neměl být problém.Kámoš ho takhle sehnal za 38 000Kč.Co jsem ale nepochopil bylo,že nejde vydělat nafouknutý kolo ze zadní vidlice.(jsou tam nějaký Maxxisy 2,35')

0 0
      • Andrzej  

to je blbost, to kolo mam i se sirsim nez originalnim plastem a zrovna pred hodinou sem nafouknute zadni kolo vyndaval…

0 0
        • Vilém  

To kolo o kterem se tu Haryk rozepsal jsem osobne skladal,byl to nakej Transmision 2004 s SPV Blackem + SPV zadnim tlumicem.Zadni kolo,s novymi spalky fakt nedostals ven ze zadni stavby bez vypusteni.Jinak za ty prachy po sleve neni moc co resit.

0 0
          • Andrzej  

hmm, ja na nem mam kotouce a nenapadlo mne ze by to pres vyhaknute vecka neslo

0 0
            • Vilém  

S kotoucema no problem,ale bohuzel sirka horniho oblouku zadni stavby je mala a spalky nemaji kam uhnouta to je 2,35" Maxxis dost uzkej plast.Jeste dodatek,brzdy tam byly Avid.

0 0
      • kovar  

tak dej dozadu kotoučovku a je po problému, ne?

0 0
        • kovar  

pokud teda nebudou zavazet i samotné navářky na čepy.

0 0
      • Jogador  

Mě to taky nešlo, musel jsem vyfouknout, nandat, a pak nafouknout. Pláště Weirwolf 2,1 a rám HT 4EVER. Ted mám kotouče a jiný rám a jde to docela dobře:)

0 0
      • enjoy  

tak na to ma asi merida patent:-),protoze to nejde ani u nighthawka 2001(a to je sakra jiny kolo:-)).ale zlepsili se,u nej to nejde ani se z-maxem 2,1.

0 0
      • fousac  

u big aira 04 to taky neslo.. a to stacily i hubeny plaste..

0 0
    • Orbis  

AKci jsi neprosvihl mam takovej dojem, ze to tam maj porad za 26 klaciku ale asi uz nemaj 20" :-))) http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…

0 0
      • trabuk  

No a to je prave ten duvod, proc se ptam, jestli nekdo nahodou transmissiona speed ve 20" nepotkal za lepsi cenu nez 35000 za kterou ji ma v nabidce sirer.

0 0
    • bishi  

a nemas strach, ze by ti prasklo?

0 0
      • trabuk  

problemy pry byly jen u roku 2003 a navic nikdy merida nemela problem s reklamaci.

0 0
        • bishi  

jakej je rozdil mezi typem transmission a mission?

0 0
          • kovar  

no hlavně zdvih zadní stavby, transmission má prý 120mm a mission 80 nebo tak nějak.

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.