dálkáč lock out, domácí výroba

11 nepřečtených
  • Bulda

Pro ty , co se vyjadrovali k fotce meho biku, zejmena pro aortacka a moaha, tady odkaz na PDFko z archivu cykloservisu, je to jeste na bejvalym ramu www.cykl.cz/index.php?… do hledani v archivu zadejte Lock out po domácku, dam jeste nejaky fotky (detaily) do komponentu, nebo na vlastni oci na nejaky akci :))

0 0
    • Bulda  

tak fotky sou tam, dal sem tam i „návod“ na opravu prořízlýho boku pláště – zašitej python, jen ještě něco k článku v cykloservisu, brzdový lanko sem vyměnil za silnější(ze železářství), v zimě to bylo troch línější a šroub dole doplnil o kontramatku, aby se to dalo jemnějc doštelovat

0 0
      • Seveřan  

Tak to je lock out, jako vyšitej pro gramhoniče :O)

0 0
      • aortacek  

Aha, tak to je tohle, popravdě řečeno čekal jsem trochu něco jiného – no nevadí.

0 0
      • samorost-sazavsky  

a kolik mas BF slevu ? ja to chci

0 0
        • Bulda  

co to je BF sleva? jestli ses trochu sikovnej, tak si to bez problemu vyrobis, je to strasne jednoduchy :)) a v jednoduchosti je krasa

0 0
          • samorost-sazavsky  

myslel jsem BikeForum slevu, sikovnej jsem dost ale bohuzel v soucasny dobe daleko od sveraku

vyzkousim az bude cas

0 0
      • jjirka  

Ahoj kolikátka je to imbus a jak dlouhý mám Duka předpokládám, že to bude stejný a nemám možnost se podívat Dík

0 0
    • Twisp  

Ono asi bude dost zalezet jak jde ten lock out na ty vidli ztuha. Treba u moji Mx comp ETA 03 to ztuha jde. Myslim ze by se to lanko kroutilo, co myslis? – bohuzel nejsem tak vybavenej abych to mohl zkusit.

0 0
      • Moah  

taky jsem se chtel zeptat jak to jde ztuha, podle me to nemuze jit na tech novych, protoze tam se to jen tak snadno otocit neda..

0 0
        • Bulda  

po tom, co jsem vyndal tu aretacni pruzinku s kulickou to jde lehce, novy manitucka jdou podobne, jen to vyndat

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.