• V reportáži ze Sport Pragu ve Velu jsou nějaký představce Max1 ,ale nikde sem je na netu nenašel, nevíte někdo kde se daj na netu najit ?? nebo nějaký zkusenosti s nima. Díky

0 0
    •  

no tak , prosím, kdo ste tam byl,nevite aspon na jakym stanku byly, pls

0 0
    • Pekáček  

Jestli to bylo ve stánku Cyklomaxu (pokud tam byl), tak bych věděl. Dělaj toho pod tou značkou víc, včetně rámů.

0 0
      • jakub  

hehe von se k tomu tady po pekackovych zkusenostech nechce nikdo spis k tomu vyjadrovat…(((-:

0 0
        • Pekáček  

No hele, ten druhej rám s Alu planžetou šlape jak hodinky, fakt! Jen se vracím na vzduchovej tlumič, bylo to moc houpavý :o) Jinak mám Max1 rukavičky (velký froté na utírání nudle, fakt dobrý a za babku), viděl jsem špalky a tak, pohoda, vypadaly jako BBB. S představcema nevím, ale nebál bych se toho.

0 0
          • TinkTink  

Jo jo…tobe se tech pet centaku moc houpalo… :o)))…

No myslim ze ty nase bajky jeste pred Sudetama porovname…nejlip na Selovi :)

0 0
            • Pekáček  

Hele, když ten závod pojedeš celej tak jo. To by uměl každej počkat si na uondanýho Pekáčka na kopci a pak mu to nandat ve sjezdu a zamávat na rozloučenou. Srabe :o)))

0 0
              • TinkTink  

No ale ja s tebou nechci porovnavat pri zavode, ktereho se neucastnim, ale jeste pred nim :)))

A to si pis, ze si na tebe nekde pockam a budu na tebe rvat: „pohni si spekoune“ … :o)))))

Nebo hele…lepsi napad – kdyz jses tedka kousek od Zlina, dojed sem – www.wbcrally.com/ na ten prvni zavod…pokecame…dame si zavody z kopce…bude sranda :))

0 0
                • Pekáček  

Nepřijímám, závodit budem do kopce. A nebo uděláme kompromis a závodit budem po rovině ;o) Dáme si pár cedulí a uvidíme co z tebe zbyde, he he :o)))

0 0
                  • TinkTink  

Hmm…hmm…asi budu zakerny a vypustim ti tlumic :o))))))))

0 0
                    • Pekáček  

Já tobě taky, ale mě to klesne jen o pár cen?áků, ty na tom budeš hůř :o)))

0 0
                      • TinkTink  

No co co…aerodynamicky se nahrbim dozadu :o)

Ale do tech Otrokovic by jsi se mohl dojet podivat aspon…

0 0
    •  

Tak sem zjistil ze nejaky veci maj v Lanškrouně na náměstí v Cyklo Dvořák, kdyby to nekoho zajimalo ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.