• mar_tin1

tinku, tys mel mx comp 105 predelanou na 120 mm, ne? co se s ni stalo, jaka ta vidle byla na 120, nekroutila se? nechytla vakl?

0 0
    • TinkTink  

Myslim ze vecer Ti sem odpovi jeji novy vlastnik.

0 0
      • jakub  

hehe vidlu mam tedkom ja, je uplne super, vakl nema ani trosku a uz bych asi nemenil… jako sem fakt spokojenej, a krasne sploucha…

0 0
        • jakub  

jeste doplni, ze jak jsem zvyklej tak sem ji nafoukal na trosku versi tvrdost, nehoupe a dyz je treba tak zehli, presne podle meho gusta…

0 0
          • TinkTink  

Jsem zvedavej na leto az to uvidim…to zas bude sutr :))

0 0
          • mar_tin1  

no jo, jenomze ty mas vecka… jestli se to na kotouci nebude kroutit…

0 0
            • jakub  

tak to nevim s veckama sem spokojenej ale mam ted prave povoleny draty tak se mi krouti kolo… a sem linej to dat do kupy… hruuuza, jo ta vidle vubec neni jako kamen… je v pohode…

0 0
            • TinkTink  

Ja tam mel kotouc…

V pohode…vubec nad tim nepremyslej…krouti se kazda vidle a ze by to bylo nejak znatelny za jizdy…to jsem nezpozoroval.

0 0
      • trabuk  

Ahoj, mel bych na tebe taky jeden dotaz, nebude se tykat tvoji exvidle ale spis exramu – jakou velikost ramu meridy bys videl pro chlapika 182 cm? to bude asi uz na 20 spis nez na 18, ze?

0 0
        • TinkTink  

Hmm…pokud neni podivneho vzrustu (rozumej atypicky), tak 20" je ok..aspon u toho co jsem vozil ja :)

Ale ted mam 19" a chochtam si…docela bych ted snesl i 18" :)…(a to mam 1860mm…) :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.