• rich

doma mam prakticky nefunkcny bike Merida z dovodu utrhnutej patky (privarena k ramu). chcel by som to dat konecne dohromady na obcasne pouzitie pre mna a pravidelne pre zbytok rodiny a nechcem do noveho ramu investovat viac ako 2tis. Viete o nejakom rame? Na strankach apache a superior som nenasiel ponuku na ramy. Prichadza do uvahy author sector napr. V bazari je na predaj kade-co aj nejazdene a s dokladmi, ale neviem ci to je spravna cesta.

0 0
      • miťo  

Koukam, zes tu byl driv nez ja :)

0 0
      • rich  

pozriem este ten bikeranch, ale inak idem do toho leaderfoxe – dobra cena a zda sa to ako bezny ram. vezmem asi aj ten damsky a zlozim svojej slecne z toho bike, ale mam pocit, ze tam nie je vymenna patka. mate rovnaky pocit?

0 0
    • fousac  

zajdi se kouknout do bikerance.. tam by nejaky danceli nebo fuji mohli mit ve výprodeji…

0 0
    • RapMan  

Tohle jsem resil loni, nejlevnejsi novej me vysel Kellys, za 2000Kc… muzes se mrknout na fotku v ukradenych kolech, at si na nem ten zlodej poradne namele drzku…

0 0
    • homat  

v kterejch bazarech si viděl rámy? Potřebuju se zbavit fungl novýho silničního rámu Peugeot a nevím co s ním.

0 0
      • McBlacky  

za tu cenu co ti nabídnou se to nevyplatí prodávat. Lepší by bylo se dohodnout a dát to někam do bikeshopu do komise na rozumný procenta pro prodejce

0 0
        • homat  

já bych to rád dal snad i „zadarmo“ respektive za pár stovek. Jinak na ten rám budu akorát tak ve sklepě chytat prach a někomu by se přitom mohl hodit. Zkusil jsem i inzerát, ale nemám náladu to sledovat a stále obnovovat, dokud se někdo nenajde.

0 0
          • honstr  

Jaký přesněji je ten rám co ti doma „překáží“? Mě by se nějaký laciný kousek hodil…

0 0
    • dalimil  

v bikeexpertu na Karlově náměstí mají krásný rámy Diamondback za 990,–

0 0
      • náčelník  

Materiál ?

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • rich  

ten ram som mal prvy vyhliadnuty tazky ako krava, ale inak v pohode. patka sice nevymenna, ale ked je to ocel (nebol by som si taky isty) nebol by to problem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.