• antoniuss

Co poviete na mavic 618 keramický , naboj dt onyx light a vyplet dt competition? dik

0 0
    • Daf  

Kdysi jsem uvazoval o podobne kombinaci. Nakonec jsem ale koupil Crossmax XL :) Predpokladam ze ty keramicke X618 budou nejake slevnene z vyprodeje, jinak bych tam dal radsi XC717. Hodnotil bych to jako dobrej kompromis mezi vydrzi a hmotnosti kompletu.

0 0
      • Vilém  

A proc ne vyprodej?Dovozce je ted mel za solidni ceny a nevidim duvod proc je nekoupit.Osobne jsem koupil v tomto doprodeji predni Crossrock Ceramic za 2800,– coz si myslim jde,zvlast kdyz za novou radu keramik chteji cca 3000,– jen za rafek.

0 0
        • Vilém  

Pardon to predni kolo je Crossride.

0 0
        • Daf  

Myslel jsem to tak, ze pokud by neslo o slevu tak bych radeji koupil ten XC717 protoze stoji zhruba stejne.

0 0
    • MARIN  

dobra volba Ja mam 517Ceramic DT Revolution a Competition a XTR naby a zadny problem. 618 by snad meli byt o neco tezsi a taky i odolnejsi jak 517.

0 0
    • mira  

mám je třetí rok, najeto cca 12000 km, špalky původní, myslím, že dobrá volba. Za kolik je můžeš mít?

0 0
      • antoniuss  

Dokopy sa mi to zmesti okolo 4500, a myslim, ze to je dobra cena?

0 0
        • Vilém  

Zalezi jestli za par nebo jedno kolo.Pak taky jestli predni nebo zadni.A jeste jestli Kc nebo Sk:)

0 0
          • antoniuss  

Ono par sa asi neda zohnat za taku cenu(teda nie nove), ked len ten rafik vychadza okolo 3000Sk, a vzhladom k tomu, ze zadny naboj onyx light stoji tak 4000, takze to bude asi len predne kolo. :)

0 0
        • mira  

Já je kupoval v té době za 5.000,– tak se mi to zdá trochu dost na to, že je to starý model.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.