• Twister

Nazdarek. Ted jsem prolit vase historicke diskuse ohledene spalku do vecek, ale konkretni tip na spalky co celkem brzdej ve snehu a celkem vydrzej sem nenasel. To skutecne neexistujou?!! Mam zacit setrit na Avid BB5? Jinak, mel sem tam kool stopy, ale ty do snehu fakt nee. A hrozne mizej. Tak jsem tam strcil neco za 80 a brzdi to sice malicko lip, ale zivotnost vidim tak na 200–300km. Dik moc.

0 0
    • mastihuba  

kotouč? :))

0 0
    • actus  

palicadovypletu

0 0
    • enjoy  

vecka ve snehu??ne,nebrzdej­.zadny:-). ony dokonce i ty kotouce nekdy moc ne:-)

0 0
    • Daf  

Me by zajimalo, jestli nekomu aspon trochu brzdej nejaky spalky ve snehu na keramice. Ja bych rek ze tohle je nejvetsi problem keramickych rafku ve snehu to brzdi hur nez s normalnima hlinikovejma :(

0 0
    • Matts.  

Na sneh sú najlepšie lyže. Bike je najhorší dopravný prostriedok na sneh.

0 0
      • jonti  

V poslednom case sice tiez upradnostnujem bezky, ale ak je udupany sneh, tak sa ide uplne v pohode tak ako v lete. Vozim trojfarebne BBB, brzdia celkom dobre, a ani nemiznu tak rychlo. A ak je mokry sneh a blato tak miznu vsetky velmi rychle, s tym nic nespravis, mna viac trapi ze miznu aj rafiky, takze sa radsej tym spalkom za 80 vyhybam.

0 0
      • RUMcajs  

Zkoušel jsi tříkolku? :-)

0 0
      • fousac  

i presto radsi pojedu do prace na biku nez na lyzich… ;)))

0 0
    • iiki  

Ve vodě a v sněhový břečce mi docela dobře fungují špalky Avid RW2, na netu u žitnýho něco přez 200kč. Jo a zatím tak 2.5tkm, ubyla zhruba 1/3

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.