• Pá-dlista1

Jak se branite proti bahnu? Inspirace: http://www.scottmtb.cz/…y/n62/c1.jpg A je tam i komentar :))

0 0
    • JohnLee  

Nejezdim v nem…:))

0 0
      • Peslezedirou  

JohnLee: tak to také řeším :o) Kamarád měl meridu LRS a na tu jsme sehnali látku podobnou neoprenu a udělali návleky na čepy a celkem se tím i vyřešily věčné pazvuky.........

0 0
    • grafik  

komentar nevidim …

0 0
    • Mamutt  

Není to Mi?o nebo Pekáček? Ten planže?ák je mi nějak povědomý.. Jinak nejlepší obranou je samozřejmě útok!

0 0
      • Eila  

jeden z nich to asi urcite je:-D ale kterej to nevim:-D muzeme na to vyalsit anketu:-) typuju na mita:-)

0 0
        • Jogador  

Todle je Pekáček…

0 0
          • SELMIRA  

yo, to je von.

Jak se bráníme? Setkáme-li se s Pekáčkem, okamžitě zahnem. Tedy s bahnem. Tedy mě bahno vůbec neva. Patří k životu a můj psychiatr říkal, že by bylo zbytečné… :o)))

0 0
            • Jogador  

Kdo, Pekáček nebo bahno?

0 0
              • SELMIRA  

…vyhýbat se životu!" © Návrat idiota Tedy nevim, jestli to cituji přesně. A to s tim bahnem je zas z tý pohádky s DÁDOU! .o)))

0 0
              • SELMIRA  

no bahno. Přece. :o)

0 0
          • Pekáček  

No jo, jsem to já :o))))) Půlpána ty blatníky najednou přímo uhranuly, neviděl je prvně, ale musel si je vyfotit i se mnou ;o) Ty blatníky mě a kolo chrání hlavně před slanou čvachtou na silnicích, do lesa potřeba nejsou. Ale pokud jsou v lese fakt sr..ky, beru si je. Alespoň se nemusím každej den starat o kolo. Copak není vidět jak je krásně čistý? A to jsem se ho 14 dní nedotkl a jezdím na něm denně ;o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.