• cabbage

sory ze otravuju s necim co tu uz bylo tolikrat ale v historii je na oboji nekonecne mnoho prispevku(stzaci aby se jen nekdo zminil), takze kdyz pribyde jeden, tak se (snad) B-F nezhrouti.

zajimalo by me jestli ma nekdo zkusenosti s obouma plastema, nebo jestli je na trhu jeste nejaky srovnatelny plast. nezajima me prilis jejich pohodli(ikdyz neni od veci), ale srovnani jizdnich vlastnosti a odolnosti, pythonu se vytyka spatne drzeni v zatackach a odolnost proti proriznuti(i z o­sobni zkusenosti), u RR sem zase pozoroval(u jec­naka) mnozstvi defektu na nejruznejsich povrsich, jinak je to az podezrele vychvalovany plast. RR se da sehnat za skoro polovinu pythonu ,ale je otazkou v jake kvalite.

0 0
    • Meesha  

…bylo by zajimavy porovnani s novym Pythonem. Jinak moje RR cekaj ve skrini na jaro. :-)

0 0
    • jecnak  

Mnozstvi defektu – mno kdyz nekdo jezdi s plastema sjetym atak, ze je v nich der jak maku kterymi je videt duse…

Kazdopadne zajimava kombinac je t oco vozim ted –2,25 vepredu, 2,1 vzadu – kolo lip jede a kupodivu ma ta 2,1 i lepsi trakci do kopce a pritom pohodli neubylo.

0 0
    • MartinXC  

Nedávno jsem si s tím pohrál (přezouvačky po každém švihu): http://www.bike-forum.cz/…/recenze.php?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.