• tradic

Koupil jsem si rotoped, jedu prumernou rychlosti tak 40–45 km/h a za pul hodiny mi ukaze ze jsem ujel 7 km. Nevite kde je chyba? A docela me to vytaci. Prosim pomozte. Diky

0 0
    • preacher  

…kde asi udělali soudruzi z NDR chybu??? Ti človíčku nevím, jak to tam je vyřešený . A co že to máš za typ?

0 0
    • MARIN  

…neni to nejaky kousek po sleve za 3000,– ?

0 0
    • tradic  

Delejte si prdel s plasteliny a ne ze me. Ja fakt potrebuju poradit, jestli to taky nekomu dela, jestli nevi kde je chyba.

Predem velice dekuji a za normalni odpovedi.

0 0
    • vili  

neni 40–45 na rotopedu trochu moc?abys neujel oknem..to asi blbe meri,ne?

0 0
    • tradic  

Tak jsem volal na reklamaci a tam mi rekl, ze je to normalni. Ptal se kolik mam otacek klik, povidam, ze asi tak 50 a rekl mi, ze asi za 43 otacek bych mel ujet 0.1 km. Me to prijde strasne malo. Za hodinu ujet 14 km, to je tak sprevodovany nebo jak to je?

0 0
    • tradic  

No tak?!?! Kolik ujedete vy, kdyz mate otacky kliky kolem 50? Moc please!

0 0
      • vojtisek1  

No ja mam Ergoracer od Kettlera, jezdim tak 33–35 km/h pri 93–100 ot, (spis 95), a odpor steluju podle toho abych si drzel tyto otacky a tep, to jest 70–90 W (coz se mi zda strasne malo, vam ne) I kdyz ten setrvacnik je zprevdovany( priblizne 3× do rychla) mysite ze to na to ma vliv? jinak max vykon mam 5,6 W/kg

0 0
    • tradic  

Ja uz vim cim to je. Ja slapu jak blbec a s nejvetsim vypetim sil udelam 60 otacek. Tam bude asi chyba.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.