• hanz

čus, stavím a ganga chtěl bych vědět jakej zdvich je tam cca optimum, samozřejmě že je to individual, ale stejně mě zajímaj vaše názory takže 100 nebo 120 a nebo 130? užití to bude na street a pokusim se naject na dirt, ale jestli ho aj skočím ví bůh.

0 0
    • Seppy  

na street a dirt je z techdle moznosti nejlepsi 100mm… ale zas se treba podivej na kolik je ten ram staveny, nevim jaky mas typ..

0 0
    • Tomcat  

A-gengů je moc geometrií. Takže na kterýho? Obecně: Pokud to chceš na dirt/treet optimum je Mazocchi DJ na 80 až 100mm Pokud máš novější a chceš to na 4X tak 100 až 130.

Motorář bys tam moch mít 888 nebo nebo shivera ideál na kolo na nákupi do města ;-)

0 0
      • hanz  

je to PM 04…já se fakt moc v těch HT neorientuju

0 0
        • Tomcat  

Mazocchi DJ na 80 až 100mm

0 0
        • Pá-dlista1  

Asi bych nedaval min jak 100 a vic jak 130. Jinak je to asi burt a zalezi na vkusu kazdeho soudruha. Me se treba i streetek jezdi lip se 130mm i kdyz ten zdvih tam neni potreba, ale jsem zvyklej, pohodlnej, ty ulice nejsou taky kdovijak rovny a hlavne mi sedi geometrie.

0 0
          • sikipiki  

ale ten ramik by mal v pohode zvladnut aj tych 130 ne? Myslim tym, ci sa nenarusi geometria a nebude hrozit rupnutie ramu.

0 0
          • borda  

Asi bych nedaval min jak 100 a vic jak 130 – šalamouská odpověď :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.