• eisman

mam problem se suchymi zipy na techto tretrach.Nemate s tim nekdo nejakou zkustenost?Mam je cca 3roky a ochodily se mi ty suchace tak,ze kdyz je zapnu,tak nedrzi a povoli se.Donesl jsem je k sevci a ten mi rekl,ze nevi co s tim,protoze kdyz by ty nove prilepil,tak nebudou drzet:(Vubec se mu do toho nechtelo.Boty staly cca 4500 a jinak jsou zcela ok,tak se mi nechce jich zbavovat.Diky za radu!!

0 0
    • MARIN  

Tak k tomuhle sevci uz bych nikdy nesel. Jinak snad neni problem si ten novy suchac nalepit nebo nasit sam.

0 0
      • eisman  

Taky me ta reakce prekvapila.Ja myslim,ze se mu asi spis nechtely sundavat ty stare,nebot oni tam nejsou nalepene,ale jsou soucasti toho pasku.Ty uz si je menil???

0 0
        • MARIN  

Resil jsem to kdysi na starych Diadorach – stacilo stary suchac sloupnout a nalepit novy.

Ten suchac je urcite na tom pasku jen prilepeny.

0 0
    • Glum  

Přesně u těhle bot jsem předloni sucháč utrhl poblíž Třebíče. V Třebíčí jsem zkusil ševce (nevím kde, bylo to nedaleko basiliky): otřel zabahněnou botu a našil tam sucháč nový. Trvalo to asi pět minut a nic za to nechtěl (!). Předpokládám, že normální švec by měl být schopen ty sucháče vyměnit.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.