• jack

máte někdo tyhle řidítka a jak jste s nima spokojeni?dík.

0 0
    • Seb  

Měl jsem s nima jediný problém a to když jsem montoval rohy,tak na koncích nebyly duralové kroužky které by zabránily deformaci.Ale šikovný soustružník to vyřešil.

0 0
      • Meesha  

To byly ale karbonovy, ne? To jsou EC 70. Ale jinak si me nepotesil, protoze ty zrovna chci a chtel bych na ne i rohy. :-(

0 0
      • enjoy  

tak to je sikula.kdyz jsou ty riditka cela „duralova.“

0 0
      • jecnak  

Stacilo by si precist navod: http://www.eastonbike.com/…/barends.pdf

0 0
        • Jogador  

Po trochu pomoci jsem to i přelouskal, a zjistil, že jde o osu,kam směřuje, ale řekni mi, jak to mám zjistit? Krom toho podlě mě, ten směr se mění poloměrem řídítek,ne?Když je to větší nebo menší poloměr…

0 0
          • jecnak  

Nevim co jsi cetl, ale pro zjednoduseni se staci ridit tim, ze se na karbonova riditka nemaji pouzivat rohy s kovanou objimkou. Idealni rohy na karbon riditka jsou treba ROOX, Shaman atd.

0 0
    • Seb  

Sem si to špatně přečet,tak promin.

0 0
    • MARIN  

uz ani nevim jestli je mam rok nebo dva ale rozhodne jsem s nima spokojenej. Ja je kupoval tak trochu pod vlivem testu riditek v nejakem starsim cisle BIKE kde vysli mooooc dobre a dokonce jako nejpevnejsi

0 0
    • slavekRM  

No mám je, proč jsem je kupoval to fakt nevím. Asi proto, že se mi líbily. Řídí se mi s něma stejně jako s Hardware:-) Ne, fakt jsou dobré.

0 0
      • jack  

no tyhle řidítka by mněli být nějakej hliník a tam by nemněl být s rohama problém ne?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.