• TOMahawk

Když jedu vpředu na největší tác a trochu víc zabírám cítím v klikách docela nepříjemné brnění.Máte podobné zkušenosti?Prosím pomozte.(Všechno je v Deore.) Díky

0 0
    • JJ  

Nemuze to bejt treba novej retez na starych prevodnicich nebo kazete? Me to takhle delalo na prostrednim(nej­pouzivanejsim) ta­cu.

0 0
      • TOMahawk  

To ne všecko je stejně staré.

0 0
        • JJ  

Tak zkus zmerit merkou retez, nic jinyho nez jeho opotrebeni me nenapada. Povoleny kliky by tohle asi nedelaly

0 0
          • TOMahawk  

to jsem nedavno delal. bylo to v pořádku.Mam na nem najeto necelych 1500 km tak by mel byt v poradku.

0 0
            • BB  

pokud nejezdis v podunajske nizine po asfaltu, tak retez po 1500 km zdaleka nemusi byt v poradku

0 0
    • Daf  

Asi blba otazka. Mas dobre namazanej retez? Jinak to podle me bude vytahanej retez. Opravdu malokterej vydrzi vic jak 1500km.

0 0
    • preacher  

A co středová osa??? Při větším záběru působí dost velký tlak na kuličky ložisek a pokud jsou dělaný z h.vna, tak to může dělat neplechu. Možná.. Ale co je to brnění si stejně nedokážu představit.

0 0
    • DyEm  

co dělá kladka přehazky? Neškube sebou?

0 0
    • djano  

Nesucha retaz o voditko presmykaca ?

0 0
    • Pá-dlista1  

Priklanel bych se pro ten spatny nabeh do prehazky nebo presmykace.

0 0
    • kovar  

jo mam podobne zkusenosti, to dela retez pri nabehu na prevodnik nebo kazetu – pomuze vymena nebo cas

0 0
    • pivař  

Mně to jednou dělala vyšlehaná miska ve středovým složení. Novej střed to vyřešil. Prostě se musí hledat. Kdo hledá – najde!

0 0
      • TOMahawk  

Lidi, moc diky za tipy.sice se k tomu zkoumani asi jeste chvili nedostanu – skola vola a u nas je jeste snih na kterym se mi nechce jezdit :-(

Diky moc

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.