• Peter s

Caute, plánujem kupit Skareb comp novu,mohli by ste mi poradit, či je tá vidla dobrá na dlhšie horské tury.Nepatrim medzi najlahšich jazdcov.Dík

0 0
    • enjoy  

skareb nebude nic pro tebe.je spis pro slachovity zavodniky.asi by se pod tebou docela kroutila.ja mam 75 kilo a skareb comp03 a priznam to teda,no,neni to nic moc tuhyho:-) ja furt obhajuju Duka,tak se na nej zkus podivat.ale takova marzocchi by pro tebe byla taky dobra,asi ti jeji hmotnost nebude vadit.

0 0
      • Peter s  

Dík,ja mám ešte tak o 10kilo viac, myslíš ,že by to nevydržala? Má slušnú váhu preto som po nej pokukoval.

0 0
        • enjoy  

ona by to vydrzela,ale myslim ze bys citil tu tuhost.nechci ti nic cpat,ale podivej se na toho Duka,ten ma hmotnost jen o malinko vetsi a s nim bys byl v pohode.nebo marzocchi,ma asi nejlepsi tuhost.

0 0
        • Aiax  

Nevím jak letošní, já měl loni vzduchovýho skareba a mám 80 kg. Podle mýho názoru to není nic pro tebe.Za ty peníze bych šel do marzocchi nebo bych něco přidal a vzal ronda nebo foxe.

0 0
    • Pavlos  

Ja jenom cekal kdy to pride

0 0
      • Peter s  

Dík za radu ,ktorú radíš od marzzochi?Robím často túry s prevýšením cez od 700–1000 m preto naháňam nejaké to deko aj na vidle.

0 0
        • Pavlos  

No jestli jezdis do hodne kopce tak MX ETA

0 0
          • enjoy  

Duke U-turn:-) jestli jezdis hodne do kopce,tak taky jezdis hodne z kopce a to si pak muzes s tou vidlici pekne pohrat.

0 0
        • Aiax  

No na bomberovi naženeš nejedno deko :-)). Pokud ti jde o váhu a ne o peníze tak snad Marathon SL. Nebo Fox Float. Já bych ale šel do MX PRO ETA

0 0
        • lubos  

Jeste rekni kolik penez do toho chces vrazit. Jinak na potulky s timhle prevysenim je jedno jestli budes mit o par deka navic.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.