• bora

Mam takovej blbej dotaz. Zazimoval jsem kolo s nafouknutymi pneu. a dnes cca po 1 mesici byli pneu. uplne prazdne. Jsou opravdu nekde prorazene duse nebo je to normalni ze samovolne ujdou?

0 0
    • till  

Podle me to normalni neni. Pokud by to byly bezdusovky, tak mozna, ale takhle se mi to nezda.

0 0
    • Bleda tvar  

Co tak to skontrolovat?

0 0
    • ravo  

To jsou obyčejné nebo ultralight duše? V tom druhém případě je možné i to, že jsou po měsící prázdné.

0 0
      • bora  

a jak to poznam? asi to budu muset stejne rozebrat co?

0 0
        • Bleda tvar  

jop

0 0
        • miťo  

Nafouknout duše, strčit pod vodu a hledat bublinky :D Koukni i na ucházení ventilků. I jedna pidi bublinka za každých 10 vteřin je podezřelá!

0 0
    • mosquito  

trosku zmeknout mozna, ale ujit by nemely … leda ze by ti to nekdo ftipne vyfouknul

jinak moje kolo „zimuje“ ve momentalne sklepe kde je tak 15 stupnu coz asi neni spravny ale jinak kola mam natvrdo poac jezdim

0 0
      • bora  

tak mate pravdu mel jsem diru kolem ventilku ale ze to uchazelo takhle z pozvolna. Jinak mam pocit ze jsem ji udelal sam jak jsem rval pumpicku s ventilku.

0 0
        • mosquito  

dyt to furt rikam ze nejhorsi rupla guma :))

0 0
          • Richie  

To je pak i o alimenty… V lepsim pripade rozbita huba nebo dlouha pesi prochazka :-D

0 0
      • Vašur  

Riskuješ, teda myslim s tim sklepem. Nebo chceš mít důvod ke koupi novýho kola na jaře? Jinak s tim tlakem s tebou souhlasim.

0 0
        • mosquito  
          1. je to stara sunka
          2. kdyby nedejboze ten zlodej prekonal 2 sklepni dvere, opravdu festovy zavory, lehkej pancir kolem, tak uvidi takovy veci co jinde ne a sem si jistej ze by radeji vzal par kompotu a sel domu (pila, chemie ani svajc ap. by mu na nekolik hodin nestacili) leda dotahnout buldozer :)) a to by v okoli nepochybne vzbudilo dosti velky rozruch
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.