• kralovek

Mate nekdo skusenost s OBOJIMI? Ja mam hayes (2001) a jsem s nimi 100% spokojeny. Ted uvazuju ze koupim kolo, na kterem jsou implicitne XT. Nez se zacnu buzerovat prodavace, aby mi je vymenil za hayes (asi by to byly HFX9C,ktere maji zas na jinem kole) muzete me prosim presvedcit, ze ze SH-XT jsou lepsi volba? Co si cenim na hayes:

• 0 udrzba … 3 roky bez serizovani
    • brdej jak brzdit maj

Co bych chtel vedet o SH-XT:

• jak je to s udrzbou.
    • jak se serizuji (u hayes jen jednou za zivot vycentruju prase zbytek udelaji brzdy sami)
    • dual controlu se klidne vzdam, neni pro me ani + ani –

diky

0 0
    • vlk  

já teda zkoušel akorát hayes 9 xc na jednom kole zajeté a docela hrůza.Ty nové lx 05 mi připadají lepší-mnohem, takže bych se těch xt asi nebál.Horší to asi nebude.

0 0
    • BB  

mam zkusenost se Sh XTR i Hayes. Hayes byly ostrejsi a vsechny funkce vyborne a mel jsem pocit, ze vyvynu vetsi silu na brzde. Taky se mi behem 1 roku dvakrat zavzdusnily. Sh jsou lehci, jemneji se davkauje sila, nejsou tak ostre. Za dva roky se vubec nezavzdusnily. Neni treba menit mineralni olej. Brzdova kapalina v Hayes ma omezenou zivornost a musi se menit. Shrnuti – oboje vyborne, ale k Hayesum uz bych se nevracel.

0 0
    • wroum  

rek bych ze ani s jednema neudelas chybu

0 0
    • Orbis  

XT jsou lehčí a o údržbu bych se fakt nebál, seřisujou se tek jednou za rok (když rozebereš celý kolo) jinak brzděj jako ďas a já jsem zastáncem DC takže bych je tam nechal Hays neni taky vůbec špatný volba řekl bych , že to bude stejný po zajetí:))) ale volil bych XT

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.