• satan123

co říkáte na novou vidli RST rapide hill tady máte odkaz www.rst.com.tw/pr.htm je to v 2005 rapide hill a co rapide super??!!""__:­://( :-)

0 0
    • rajtyš  

abych pravdu řek, tak nevypadá nejhůř. akorát se mi nezdá ten nápis RST postranách. taky sem zvědavej, kolik bude stát.

0 0
    • Dumbo  

keby ze mi da niekto zadarmo Sigma alebo rapid hill tak mu ju o hlavu neotrieskam… :) mne by kludne mohla byvat na bicykli…

0 0
    • jecnak  

Myslis tohle? http://www.rst.com.tw/…5-sigmaq.htm Stranka je rozdelena na framy, takze jestli chces hodit link, tak musis jen toho framu, jinak te to hodi na index.

0 0
    • TinkTink  

Kez by se dalo RST a Suntour hodnotit ciste podle vzhledu a tabulkovych hodnot :) Radej nic nerikam :)

0 0
    •  

už jen ten design ble, jinak koukam okopčená korunka ala Manitou, RST bude pořad RST

0 0
    • cabbage  

hmm… mam dojem ze se to nebude dovazet

0 0
      • visby  

to je jedine stastie:-)

0 0
        • cabbage  

me by nevadila, akorat sem nepochopil proc do nich rst cpe vzduch, akorat zvysujou naklady(snizujou spolehlivost) a pak to nekoupi vubec nikdo, kdyby dali pruzinu do kazdy nohy, co nejednodussi olejovy tlumeni a cena ±7000Kc, tak maj sanci, ale takhle......

0 0
          • visby  

mne by nevadila v obchode… u mna doma uz asi hej… staci mi judyTT:-)

0 0
          • enjoy  

aby z toho byla obycejna a draha vidle?to si pak kazdej koupi radsi marzocchi.lidi si reknou hele je v tom vzduch,to je vychytavka,to se da hezky nastavovat,tak co s tezkejma pruzinama.ze to diky tomu bude aspon trochu fungovat uz moc zajemcu o RST asi resit nebude.

0 0
            • Air  

myslim ze ten kdo kupuje dvoukorunu tak urcite mezi gramare nepatri…

0 0
              • wroum  

to neni pravda :-)

muj boxxer je pri zdvihu 178 mm stale o neco lehci nez DJ3 05 se 100mm a jen jednou korunkou. Asi sem gramar, protoze pomer zdvih/hmotnost byl jednim z duvodu koupe boxxera.

0 0
    • Richie  

Kdyz vidim RST a to jakekoliv tak se mi chce grcat. Nenavidim tudle znacku? A tudle vidli uz urcite ne! Snad jenom snaha o dalsi lacinou vidlici, ale s vizazi a „technikou“ velkych a dobrych vidli. Seru na RST.

Jinak se mi zdaji trochu tenke ty korunky a snaha o tluste nohy, e ee, dle me to svedci o nevychytanosti materialu a proto tlustejsi nohy. Mozna, ale ne 888 ma taky 35mm, ale je to 200mm.

Neco podobneho jsem videl v tescu. Dvoukorunka, prumer noh tak 40mm a zdvih asi 40mm. Vsechno na blbe srotiste!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!§§§§§§§

0 0
    • RUMcajs  

Já nic říkat nemusím, já mám fotky…

www.pinkbike.com/modules/photo/?…

Od tý doby, co pode mnou rupla RST Gila TL vozím k plné spokojenosti Marzocchi MX Comp ETA.

0 0
      • dhmiki  

hej delate si ***** rst to sou největší shity tu bych nikdy nechtěl měl sem ji raz a je to největší ********* co sem udělal

0 0
        • spachy  

Vypada docela dobre ale jinak vlastnim starsi model od RST a uz bych do ni nikdy nesel. zdala se jako dobra volba ale neni tomu tak.

0 0
          • satan123  

já vozím starou 381 tl a jsem spokojenej a to jezdim fr a zatím nekřupla

0 0
            •  

tak to mas urcite uzavrenou zivotni pojistku na velkou sumu a je ti lito ze zijes

0 0
    • CZiko  

mno… ale kde má úchyty na brzdy co? :)

0 0
      • Franta  

je jen na kotoucovky, presne tak jak to pisou, respektive na tom webu davaj na vedomost pomoci hnusnyho malyho obrazku

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.