• Twisp

U drzaku myho novyho VDO 12.6 mi trosku sjela kabelaz, cim to muzu zakapnout aby to nedoznalo ujmy? Staci bezbarvej lak?

0 0
    • Twisp  

sjela mi izolace z kabelu, ne kabelaz (sotek)

0 0
      • TinkTink  

Proc nedas izolacku?

0 0
        • Twisp  

izolacka na tom uzkym kabilku moc nedrzi nechci aby se mi tam dostala voda

0 0
          • TinkTink  

Hele…nevim jestli tendle napad je gut, ale pokud vis, jak se kdysi (a asi i ted) opravovali skluznice – proste se roztavil takovy umely bazmek a zakaplo se do diry…neslo by to udelat takhle taky? :)..myslim ze i to na lyze nebylo moc tvrdy…nevim..mam to nekde doma…

0 0
            • Twisp  

mno to by treba slo, ale otazkou je jako by to melo teplotu abych tim neposkodil ty kabilky.

0 0
              •  

rekl bych, ze dratenej kabilek roztavenym plastem asi neposkodis… co koupit nekde v elektru nejakou tenkou buzirku, navliknout a horkym vzduchem z fenu nebo necim podobnym natavit a smrsknout?

0 0
                • Tommy  

opravdu existují smrš?ovací bužírky – sám je dost používám nejen na kabely – mají v sobě nějaké zvláštní lepidlo a nahřátím se smrští a zcelí – vypadá to i docela profi, ale hlavně to profi drží. Fakt dost dobrý!!!!!!!!!

0 0
    • Volf  

Klidně třeba lakem na nehty.

0 0
    • Honza z H  

Já bych zkusil smrš?ovací elektrikářskou bužírku, rozříznout, slepit vteřin. lepidlem a lehce nahřát.

0 0
    • HoralFanda  

Zamatlal bych to silikonem a víc bych to neřešil.

0 0
    • fousac  

me se osvedcil izolacni lak.. ;)

0 0
    • MaPa  

Silikon, nebo pokud to chceš mít na fest tak epoxidem :-)

0 0
    • metronom  

Takovy to plastovy taveny lepidlo, nebo silikon

0 0
    • mn  

co zkusit tavící pistoli.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse