• Alesh

Poradil by mi nekdo nejakej dobrej kauf karbonovy sedlovky? Vic jak 2 litry (optimalne 1500) se mi do ni nechce davat a z predbezneho pruzkumu se do tyhle cenovy hladiny vejde Woodman www.woodmancomponents.com/…arbo_of.html Pells 194.228.218.52/spor­t/default.asp?mtc=0&cls=­stoitem&stiid=5056 reference? Poradte. Nebo mate nekdo jiny tip?

0 0
    • Tomcat  

WoodmanComponets to jistí

0 0
    • rock  

Pells (co se mne týká) never more … už jsem to tu psal dříve, nedomyšlený způsob přilepení zámku k tělu sedlovky ⇒ povolené lepidlo, reklamace, otrava a tak vůbec … Mimochodem, všimni si, že na tom odkazu mají v záhlaví „Sedlovka CR2“ a v popisu výrobku „CR 1“ …

0 0
      • TOMM  

Dopadl jsem s Pellsem stejne, tedy reklamace zamku CR1 a ted mi doma zbyla CR2. Nabizim ji za cca 900 Kc(27.2/350 mm) protoze jsem mezitim musel na necem jezdit. CR2 je zcela nova a v Pellsu tvrdili ze uz by mel ten spoj drzet.

0 0
      • Gart  

http://www.eastonbike.com/…90-zero.html Myslíte, že tohle je dobrej způsob řešení problémů s vlepováním zámku do sedlovky nebo tomu už vůbec nevěříte?

0 0
        • Pá-dlista1  

Ja myslim, ze jo.

0 0
        • Daf  

Ano. Vyresil jsem to podobne akorat sedlovkou Thomson :) Ja uz lepenou sedlovku nikdy nechci mel jsem Syncrose a FSA a obe se rozlepily :(

0 0
          • Gart  

Jasně, ale thomson je alu, mě to zajimá právě u toho karbonu…

0 0
      • Vilém  

Me zatim ta 400 mm drzi,a to mam 80 kg a dost polozenou sedlovou trubku.Ted se mi vsak libi ta co vypada jako z jednoho kusu bez Al hokejky.Nevim presne typ,katalog mam doma.Nemate uz nekdo zkusenost?U Pellsu me stve ze u karb. sedlovek neuvadeji hmotnosti:(

0 0
    • Meesha  

Mam Woodman a naprosto bez problemu. Hlavne maj vsechny prumery a i v dylce 400mm – v tyhle dylce sehnat karbonovou sedlovku byl docela problem.

0 0
      • Alesh  

Taky se mi libi, ze nabizej tech 400mm. Ted mam 350 a vytazenou ji mam nadoraz. A co Amoeba Scud? I kdyz ta vypada spis jako rovna, preferoval bych hokejku… A kde v Pre bych Woodmana sehnal?

0 0
        • Alesh  

Samozrejme v PZE :-)

0 0
          • dave lister  

v Praze nevim, ja si ji nechal poslat na dobirku z RD cycles z Veseli nad Luznici ( www.rdcycles.cz konecne fungujou;-). Stacilo telefonicky objednat a asi do dvou dnu jsem ji mel na poste.

0 0
          • Meesha  

Ja bych videl taky jako nejjednodusi to objednat primo u dovozce – RD Cycles. Taky mi veci od nich prisli do tri dnu…

0 0
        • dave lister  

tak to Ti doporucuju delsi nez soucasnou. moje woodman (320 mm) ma tak o 1,5 cm delsi „bezpecnej insert“ nez predchozi kalloy uno.

0 0
          • Alesh  

Taky ze pujdu do ty 400 – kratsi delaj jen 320 a to by mi nestacilo. Navic dle tvych slov by mi byla kratka i ta 350ka… Na web jsem koukal, ale 1) moc jim nefunguje (nic tam krom kontaktu neni) a 2) bych si ji chtel pred objednanim prohlednout

0 0
    • dave lister  

taky mam woodman a pote, co se mi podarilo vyresit zajizdeni do ramu, tak naprosto v pohode. nejake vyrazne zvyseni komfortu jsem nezaznamenal, ale je lehci a hlavne krasna;-)

0 0
    • rtw  

Ja teda vim o jednom zlomenym woodmanovi:-( Zkus bikezone.cz, ma docela vyber.

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.