• TinkTink

Mam takovy namet na zamysleni – kam se ztratil Giant VT05 z nabidky Komersky?

0 0
    • MartinX  

Již je nahrazen v nabídce Reignem nebo Trancem. Jeden je víc enduro s velkým zdvihem a druhej allmountain – nebo jak téhle kategorii říkaj. Oba jsou moc pěkný, ale mám už NRS a jsem náramně spokojen – rychlé XC a pohodové maratónky :-)

0 0
    • Pá-dlista1  

Asi to nebylo rentabilni. Konec koncu to urcite neni jediny model co nenabizi. Koukam na Acida a je jeste kyselejsti. At to znamena cokoliv :)

0 0
      • blick  

No já bych neřekl. VT 2 04 byl jeden z nejprodávanějších bajků ve státech.

0 0
        • Pá-dlista1  

… rentabilni pro ceskeho dovozce. Kdyby s tim meli problem ve statech, tak ho tam uz neprodavaj. Nebo vubec, tak ho uz nevyrabej, ale oni ho vyrabej a treba ve statech (napriklad) i prodavaj.

0 0
    • fousac  

nejen VT chybi… :/

0 0
    • Vilém  

asi prisli na to ,ze tato konstrukce je krapet prekomplikovana.Tak ji nahradily jeste komplikovanejsi a hnusnejsi:)

0 0
      • Pá-dlista1  

Nenahradili. VT je v nabidce. Teda ne v nabidce Komersie :)

0 0
        •  

zvlastni je, ze v lednovym MBA se taky pise, ze „…Giant has retired the AC and VT models, replacing them with three totally new models, the four-inch-travel Trance, six-inch-travel Reign and eight-inch-travel Faith…“

a kde si videl v nabidce VT 05? na americky verzi webu maj porad jen 04

0 0
    • fousac  

pro modelovou radu 2004 bylo malo kol a hodne zajemcu a ti furt otravovali, jestli budou dalsi VT… tak pro rok 05 se v progressu rozhodli je nedovezt vubec at se lidi nehadaj a neotravujou.. ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.