Co říkáte na ráfek BRAVE Big Foot

27 nepřečtených
  • Dr.Milek

Stoji neco kolem 1300kc nebyl by lepsi Double track ? DM24 NECHCI, po tom co jsem videl… Nebo ma nekdo jine navrhy :o) ve 24´´ provedeni. Predem dekuji za odpovedi :-)

0 0
    • Tomcat  

AtomLab DMR SunRims Vuelta USA AlexRims. Fumm

…Myslím že vybírej podle ceny , nebo vzhledu. Pokud se vyhneš Remerxu Jumbu bude to zhruba sejně kvalitní.

0 0
      • Tomcat  

Á chyba se vloudila je F.U.N.N a né fumm :-/

0 0
      • TinkTink  

Za 1300,– mas 4 Remerxy…

0 0
        • Pá-dlista1  

Na 4 jizdy :(

0 0
          • TinkTink  

Ted nehodnotim kvalitu, ale tu cenu – kdyz nekdo hleda rafek za 1300,– a nakej typek mu poradi, ze si nema kupovat rafek 4× levnejsi, tak…neni to stupidni?

0 0
          • Tomcat  

Jako 4× sse projede, nebo 4 x RACE tra? ;o)

0 0
        • wroum  

ale musis 4X preplejtat. coz bud sezere dost casu nebo penize na dalsi dva remerxy.

0 0
          • r  

nekdy v unoru bude jeste SYNCROS

0 0
          • TinkTink  

To preplejtani neni casove narocny…

A co se tyka toho co jsem napsal – chytrej pochopil hned a…vite co.

0 0
            • Pá-dlista1  

Mam pro tebe pripaveny 2 Jumba. Dam ti je klidne zadara, abys mohl odjet prvni zavod. Snad to stihnes mezi jizdama preplest, kdyz ti to tak jde :)

0 0
              • TinkTink  

No ted zrovna budu jedno potrebovat – ten predni Mavic X517 se na todle netvari idealne :o))

Ale vzadu mam D521…a ta tam asi chvili zustane…vypada odolne mrska jedna :))

0 0
    • r  

to teda ne :-)))

0 0
    • Azagthoth  

Ja mam Alex SupraD a zda sa byt celkom v poho,ale 24" ho asi nezozenes…asi urcite.Zalezi aj od toho,ake tam das draty

0 0
    • Dr.Milek  

Doufal jsem, ze ho nekdo jezdi, ale asi ne.. tak nejspis budu jeden z mala :o) ! Tak mamjeste male otazecky abych nemusel vytvaret nova temata – jaky vyplet zvolit ? Stredne tvrdy nebo tvrdy ? 3× prekrizit nebo 4× :o) ? A jake draty ? Rekneme tak 10kc(plus minus) jeden i s niplem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.