• MiChael

Zdravim uvazujeme s bratom o kupe pointu Takze mam par dotazov Robime ds ale aj nejake tie 20–30km trasy Ja mam 180 a bracho 193cm Tot otazka 17" alebo 15"? Pripadne aky velky rozdiel je medzi nimi? Pocul som ze ta 15"ka je dost kratka Tie patky su vymenitelne alebo v com su take zvlastne? Vydrzi ten ram aj taky 1,5m drop? Aku vidlu maximalne? Dik za odpoved

0 0
    • Rozumik  

ehm. uz sem to psal asi 100×, ale napisu to jeste jednou. Vydrzel mi i 4,5m drop na placku, patky vymenitelny, mam na nem dvojbrejli se 150 zdvihem, no geometrie je super a vydrzi toho fakt moc. pokud nevazis 80kg tak vydrzi hafo. ja mam asi 65kg a drzi uz vic jak rok a moc ho nesetrim. A patky sou zvlastni asi v tom ze sou horizontalni, ale me to prijde jako nehorazna debilita kterou vyuzijou jenom lidi se singlspidem. a rozdil mezi 15" a 17" sou asi dva palce :)

0 0
    • wraftler  

zdar, skus si najst na nete presne geometriu toho ramu popisanu uhlami a tak, potom pozri trebars na geometriu agangov porovnaj to a zistis aku vydlu by to znieslo(ked bude geometria podobna, bude mat aj vydla na ten ram urcena podobny zdvyh). Aj na speslajzd www.specialized.com tusim uhly ramov popisane… konkretne ti poradit neviem ale takto by to mohlo ist, teda ak sa ti s tym chce hrat:)

0 0
    • Vilém  

Podivej se na TinkTinkovi stranky,nekde tam mel vykres s geometrii techto ramu.

0 0
      • PepaCH  

Ja mam 15 pointa a jsem spokojenej. Sice neskacu 4,5 ale ten 1,5 to urcite snese. Kazdopadne 20–30 kilaku bych na tom moc nechtel jezdit. Mam asi 174 cm a neni vyjimkou ze se obcas kopnu o packu kolenem. No ale zase mam kratkej predstavec takze s normalnim by to bylo nejspis jinak.

0 0
    • riki  

mam 180cm a kupil som 17", ten ram je ale skor taka 16", idem na to dat 13cm vidlu, pocul som aj o vacsich, 1,5m to urcite znesie, patka prehadzovaca je vymenitelna

0 0
    • Romus  

Mě připadne skákat na Pointovy drop 4,5 metru jako sebevražda, jinak zdvih určitě nejvíc tak 130mm,,, Jinak krátkej není, tobě bych doporučil leader foxe dragstara 14" a brachovy bud dragstara 16" nebo pointa 15"

0 0
      • Tomcat  

na Pointovy drop 4,5 metru jako sebevražda.. Ani ne neboj vydrží zato o Lerovi mám pochyby.

0 0
      • Seppy  

ja teda na nem neskakal takovy vysky, ale vydrzi rekl bych opravdu hodne a ta geometrie mi proste strasne moc sedla, mel sem delsi predstavec a bylo to pro me jak sity na miru… to jsou moje dojmy…

0 0
    •  

a co byste poradili za velikost na 185 cm vysky ??? 15" je asi dost malo co

0 0
      • Romus  

Proč málo já měřím a jezdim 14" dragstara a ten je ještě kratší než 15" Point, měim něco málo přes 180cm, hele pokud chceš na tom dávat skočky, sk8parky a sjezdy tak 15", jestli na tom chceš jezdit na nákup tak mám krásnou 19" amulet za 1500 kachlí :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.