• jecnak

    Máte nejake tipy a figle jak prezit dlouhe cestovani, aniz by pak clovek byl dalsi den mrtvy? Vcera jsem ztravil 8h v aute, z cehoz za volantem 6h a zrovna fajn se mi dnes rano na kole nejelo. Totez se tyka i letadla, kde je to mozna jeste horsi, protoze o tom natahnout si nohy v turisticke tride si muzu nechat jen zdat.

    Zakladni pravidla jako dostatek tekutin, zmeny polohy za volantem, kompresni podkolenky, nefoukat klimou na kuzi atd znam.

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • JFtryall  

      Dost mi pomaha, kdyz si polijes nohy studenou vodou a delas teplotni zmeny. To i nastartuje hlavu protoze pri delsim cestovani je clovek v polo jet lagu, nesmi se jit na hotel lezet atd. musi se jit poznat okamzite okolni mista a zacit s aklimatizaci a hlavne neblaznit v provozu, kdyz ses rozlamanej tak je fajn si lehnout na mic a delat pomaly most a protahovat krk a ramena.

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Už vidím, jak si beru do letadla dva kýble vody s horkou a studenou vodou a střídám je. :-D

        0 0
        • HarryTP  

          Na palubu letadla s sebou smíte vzít pouze minimální množství tekutin. Tekutiny musí být v malém balení do max. objemu 100 mililitrů. Všechna balení musí být umístěna v jednom průhledném uzavíratelném plastovém sáčku o maximálním obsahu 1 litr.

          0 0
    • McBlacky  

      já se snažím kdykoli to jde maximálně odpočívat. Takže v letadle vlaku, buse spát, nebo alespon mít zavřené oči. V autě to nejde to je jasný, leda bys nejel sám.

      kompresky nepoužívám na dlouhé cesty, ale beru si klasický podkolenky – nestahují tolik.

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • kyl  

      Většinou mě při nějakém dlouhém cestování vlakem,autem začala bolet hlava a to pořádně,byl jsem unavenej,ospalej a druhej den zdechlej cokoliv dělat.Ted už ne,stačí když si před cestováním vypiju jednu dozu Gutaru od Nutrendu a pokud je to na celej den tak pak další a jsem čilej.

      0 0
    • HarryTP  

      Když poprosíš pilota tak třeba po cestě párkrát přistane aby ses mohl protáhnout…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.